Tenax: Det sidste touch

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det… Men Cavi-Art frugtperler er fremstillet af havtang og kan anvendes i både varme og kolde retter. De smitter ikke af, har en sprød konsistens, frisk smag og lang holdbarhed – også efter åbning.

Cavi-Art frugtperler er veganske, plantebaserede og bæredygtige. Frugtperlerne har en skal af tang med en indre flydende kerne af nøje udvalgt juice, saft eller smag.

Frugtperlerne giver det sidste touch og er den perfekte løsning til opskrifter, hvor udtrykket skal have et ekstra twist. Frugtperlerne kan anvendes som både dekoration og smagsgiver.

Prøv fx at pynte din dessert eller risalamande med jordbærperler, eller smag din cocktail til med æbleperler. Blodappelsinperlerne går godt i en salat – de giver en smuk farve og en afstemt sødme og syrlighed til fx en grøn salat. Frugtperlerne giver et ekstra pift af luksus til alle retter.

Sæt tang på menuen og overrask dine gæster med fantastiske smagsoplevelser. Det er kun fantasien der sætter grænsen – prøv dig frem og gør traditionelle retter moderne, når de iklædes de smagfulde frugtperler.

Cavi-Art frugtperler er nemme at anvende til anretning, direkte fra bægret. Du finder Cavi-Art fra Tenax på webshoppen lige her.

Få inspiration til, hvordan du kan bruge Cavi-Art i dit køkken med denne lækre opskrift på salat med blodappelsin

Tilberedning


Skyl og riv de blandede salatblade i mindre stykker. Knæk den nederste ende af aspargesene og kassér. Rens og skær den øverste del af aspargesene i mindre stykker – du kan vælge enten af riste dem på en varm pande eller bruge dem som de er.

Bland de rensede stykker asparges med de blandede salatblade i en skål. Fordel blodappelsinperlerne over salaten.

Bland alle ingredienserne til dressingen og hæld den over lige inden servering.

Pynt evt. med spiselige blomster.

Ingredienser


Salat med blodappelsin

1 håndfuld blandede salatblade
1 lille bundt grønne asparges
1 bæger Cavi-Art Blodappelsin-tangperler
Evt. spiselige blomster til pynt

Dressing

2½ spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
2 tsk. dijonsennep
Salt og peber

Prøv selv Cavi-Art i dit køkken

Du finder de tre varianter af Cavi-Art fra Tenax på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder