Viden Om: Bagels – the american way
Siden begyndelsen i 2003 har Miss Bagel stået for høj kvalitet, rene råvarer og respekt for den oprindelige opskrift. Den tanke, der startede det hele, er stadig i centrum for produktionen: Hvorfor flyve brød flere tusinde kilometer over Atlanten, når man kan bage det selv – og samtidig garantere høj kvalitet og gode ingredienser uden stråforkortere og tilsætningsstoffer?
Rene råvarer i fokus
Vi har siden starten forfinet og perfektioneret vores originale, amerikanske opskrifter. Vi tilføjer ingen unødvendige eller kunstige ingredienser, og vi tilsætter ingen smagsforstærkere, ingen konserveringsmidler eller andre dikkedarer.
Vi bruger rent smør i vores brioche burgerboller og rent smør i vores brownies og cookies, samt masser af god kakao og god chokolade. Vi kunne
aldrig finde på at bruge margarine og aldrig, aldrig palmeolie.
De fleste bagels er i øvrigt veganske. Bagt helt uden æg, mælk eller fedtstoffer. Den populære chili-cheddar bagel er dog den uartige undtagelse.
Miss Bagel har i alt 11 forskellige bagel-varianter at vælge imellem samt to økologiske.
Se mere på missbagel.dk