Viden Om: De Danske Gærfabrikker
De Danske Gærfabrikker tilbyder foodservice-branchen mulighed for at bage 100% økologisk. Den økologiske gær giver unikke smagsnuancer og har hæveegenskaber som konventionelt gær.
Den økologiske Malteserkorsgær produceres af melasse fra økologiske roer. Efter at økologisk sukker er udvundet fra roerne, anvendes restproduktet til gæring – således undgås spild i den økologiske fødekæde.
Anvendelsen af roer giver gode hæveegenskaber og muligheder for glutenallergikere, der kan få store, luftige og økologiske brød uden hvedebaseret gær. Desuden er gæren også vegansk og kan anvendes af veganere og vegetarer.
Den økologiske gær er lys i konsistensen og giver brødet flere aromastoffer med frugt- og blomsteragtige karakterer.
Gæren er egnet til opskrifter med både lavt og højt sukkerindhold og fås i både 50g og 500g, som med fordel kan benyttes i storkøkkener.
Se mere på www.danskgaer.dk
Find den økologiske Malteserkorsgær på vores webshop her.