Viden Om: Et bæredygtigt køkkenflow

Om du driver et stort eller et lille køkken, en fast-food eller en Michelin-stjerne restaurant afhænger alt af, at du får skabt en effektiv måde at arbejde på, så dit køkken hele tiden er i flow. Her er det vigtigt at få set på hver eneste detalje, især dem der handler om hygiejne. Risikoen for smittespredning er høj, hvis du bruger de samme snavsede rengøringsklude og viskestykker igen og igen. En kombination af engangsklude og aftørringspapir er et meget bedre alternativ.

Med Tork Engangsklude og Aftørringspapir kan du med tilhørende dispensere få placeret produkterne på strategiske steder, hvilket vil optimere dit køkkenflow. I køkkener er god håndhygiejne også meget afgørende. Sæbe og papirhåndklæder skal derfor være tilgængelige ved alle vaskestationer.

Med Tork får du de rigtige løsninger, som støtter op om både hygiejne og et godt køkkenflow. Ved at vælge Tork produkter vælger du ligeledes en bæredygtig producent. Tork er førende indenfor professionel hygiejne og bæredygtighed er en stor, integreret del af forretningen.

Find produkter fra Tork på vores webshop her

 

Find produkter fra Tork på vores webshop

Køb her  

Seneste nyheder