SIKA Function: En sko, der står fast – selv når det går hurtigt!

En lang arbejdsdag er ofte lig med ømme og trætte fødder. Årsagen kan både være de mange timer på benene og/eller forkert fodtøj. En god køkkensko skal være let og stødabsorberende – og så skal den sidde godt og fast på foden. Konstruktion og materialevalg betyder, at Function er én af de letteste køkkensko på markedet.

Functions primære fordel er de skridhæmmende egenskaber. Sålmønstret skaber optimal friktion og kontakt med underlaget. Dét giver et godt fodfæste og mindsker risikoen for skrid- og faldulykker.

Samtidig er stødabsorberingen optimeret vha. en ny type sålopbygning med blødt skum. Resultatet er en arbejdssko, der reducerer belastningen af led, fødder, ben og ryg.

Function er særligt udviklet og testet til det professionelle køkkenmiljø. Skoen har dermed bevist sin styrke i det rette miljø – både når det kommer til ofte anvendte rengøringsmidler og påvirkninger iøvrigt. Samtidig holder skoen sig pæn og er nem at rengøre. Overdelen er af åndbart microfiber, så varme og fugt fra fødderne kan slippe ud. Function kan vaskes v/30 °C.

Find SIKA Function på vores webshop her

 

Find SIKA Function på vores webshop

Køb her  

Seneste nyheder