Log på webshoppen

Viden Om: Malteserkorsgær

Vidste du, at Malteserkorsgær:

  • Er glutenfri
  • Er vegansk
  • Fås både som økologisk og konventionel
  • Er Kosher- og Halalcertificeret

Malteserkorsgær produceres af melasse fra roer. Efter at sukker er udvundet fra roerne, anvendes restproduktet til produktion af gær – således undgås spild i fødekæden. Desuden anvendes restproduktet fra produktionen af gær til gødning hos lokale landmænd, så der er fokus på at genanvende så meget som muligt af biprodukterne fra produktionen.

Anvendelsen af roer giver gode hæveegenskaber og bl.a. muligheder for glutenallergikere, der kan få store og luftige brød uden hvedebaseret gær. Derudover er gæren også vegansk, og kan derfor anvendes af veganere og vegetarer.

Find Malteserkorsgær på vores webshop her

 

Find Malteserkorsgær på vores webshop

Køb her  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk