Viden Om: Canadisk, økologisk ahornsirup fra naturens egen hånd

Familiefirmaets historie
Cofradex blev etableret i 1972 af Fransk/Canadiske R.C. Vermont og er i dag familiedrevet af 2. generation. En produktionsvirksomhed af økologiske samt konventionelle fødevareprodukter med speciale i canadisk ahornsirup.

Vertmont-mærket
Vores ahornsirup sælges under mærket Vertmont, som betyder ’grønt bjerg’. De grønne bjerge med ahornskov findes i det nordøstlige Canada samt i staten Vermont. Siruppen er et 100% rent naturprodukt fra de vilde, canadiske ahornskove, som tappes direkte fra ahorntræernes træstammer i det tidlige forår.

Vertmont-mærket står for kvalitet, renhed og økologi. Vi er meget bevidste om at viderebringe den ypperste, rene og bedste kvalitet ahornsirup til vores kunder. Råsaften af ahornsiruppen udvælges og indkøbes i nøje samvær med vores canadiske selskab og videreforarbejdes på vores fabrik i Danmark.

Anvendelse
Ahornsirup smager sødt med noter af vanilje og karamel – helt naturligt fra naturens egen hånd. Kan anvendes på pandekager, vaniljeis og i kager. I marinader til salater, kød, fisk og grøntsager. I kaffe, te, smoothies, yoghurt osv.

Find produkter fra Cofradex på vores webshop her

 

Find produkter fra Cofradex på vores webshop

Køb her  

Seneste nyheder