Viden Om: Proteinrige bælgfrugter og korn

Der tales i disse tider rigtig meget om en mere plantebaseret kost. Bønner, linser, kikærter og korn er fremragende kilder til protein og kan faktisk dække det daglige proteinbehov, uden at proteinkilden behøves at være kød. Vidste du fx, at 100 g linser indeholder den samme mængde protein som 100 g kylling?

Dencon Foods har under mærket Cater Quality udviklet en serie af færdigkogte bælgfrugter og korn på frost, der bl.a. egner sig godt til plantebaserede retter, og som er nemme at anvende i en travl hverdag.

Produkterne er:
• Nænsomt kogt, så tekstur, nærringstoffer og kostfibre bevares
• Løsfrosne, der gør det nemt kun at tage den portion op, man skal bruge
• Helt fri for tilsætningsstoffer og væder ikke ved optøning
• Glutenfri

White Sorghum og Durra

White Sorghum er en af de varianter, der er knap så kendt på markedet. Den ligner et korn, men stammer fra græsplanten Durra og grundet græsarten, indeholder den ikke gluten. Næringsværdierne er meget lig havre, og derfor er den særdeles velegnet til glutenallergikere. Produkterne kan fx anvendes til salater, grain- og buddha bowls samt i gryderetter og bagværk. Sortimentet består både af konventionelle og økologiske produkter, som kan findes på vores webshop her.

 

Find alle produkterne fra Cater Quality

- et nemt, plantebaseret alternativ

Køb her  

Seneste nyheder