Viden Om: SCRÆGG

Scrambled eggs på 15 sekunder – voilà!

DAVA Foods præsenterer med SCRÆGG et helt anderledes og nyt convenience-tilbud til den moderne forbruger: Scrambled eggs, der kun tager 15 sekunder at lave og som kan spises som to go eller to stay. Et sundt og nærende måltid med et højt proteinindhold fra æg.

Æggene tilberedes uden nogen former for fedtstof, da de i den speciallavede SCRÆGG-maskine tilberedes ved hjælp af damp og tryk, der udnytter det naturlige indhold af fedt i æggeblommen. Resultatet er delikate og luftige scrambled eggs, der er lavet helt uden brug af gryder og pander. SCRÆGG er ideelt som morgenmad eller eftermiddagssnack på farten, da det både er nemt og hurtigt at lave samt en sund spise.

Økologisk og helt naturligt

Med SCRÆGG er der kræset for detaljerne. SCRÆGG er helt naturlige æg uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og der bruges kun æg, som er 100% økologiske.

DAVA Foods, der er Skandinaviens største og førende leverandør af friske skalæg og ægprodukter, producerer de økologiske helæg, der bruges til SCRÆGG. Derudover er To Go-koppen lavet af naturligt og genanvendeligt kraftpapir, og gaflerne er bionedbrydelige. SCRÆGG er scrambled eggs i bæredygtige klæder, der gør det muligt, at man kan nyde et måltid på farten med god samvittighed.

Læs mere om SCRÆGG på eggs.dk eller find produktet på vores webshop her.

Øko SCRÆGG helæg • 263074

 

Seneste nyheder