Lutosa – kartoffelspecialister med sans for kvalitet

Pommes frites er ikke længere bare pommes frites. I det mindste ikke som de var i gamle dage – og det er positivt. Pommes frites havde engang et blakket ry – men sådan behøver det ikke at være. Akkurat som burgere, der fås i gourmet-kvalitet i hele landet, kan man nu endelig få virkelig gode pommes frites i Danmark.

Man kan derfor sagtens tillade sig at forvente en høj kvalitet, når man spiser pommes frites. De skal ikke være slatne, og de skal slet ikke dryppe af olie – det ved kunderne godt i dag. Kvaliteten skal være tårnhøj, og det er netop grunden til, at Lutosa nu serveres på spisesteder fra Skagen til Bornholm.

De perfekte pommes frites er sprøde uden at være tørre. Salte på overfladen og søde indeni. Et klart eksempel på den slags herligheder er Premium X-tra Crispy, der ganske enkelt er præcis som pommes frites skal være. De er skåret af de bedste kartofler: Længere og sprødere end andre. De har en fløjlsblød hvid kerne og en forrygende, knasende overflade – der forbliver sprød.

Find Premium X-tra Crispy på vores webshop her

 

Se vores store udvalg fra Lutosa!

Køb her  

Seneste nyheder