Nyheder

Her finder du diverse nyheder om Dagrofa Foodservice – du kan fx læse om vores strategiske tiltag og aktiviteter.

Ny podcast med viden til det bæredygtige køkken

Ny podcast med viden til det bæredygtige køkken

Få viden og inspiration til det bæredygtige køkken med ny podcast fra Catering Forum.

Læs mere
Masterclass for Københavns Kantine Service med konceptchef, Marlene Lindegaard

Masterclass for Københavns Kantine Service med konceptchef, Marlene Lindegaard

20 kokke fra Københavns Kantine Service netop deltaget i en masterclass med masser af inspiration, sparring og hands on erfaring med grønne grundteknikker i et mere grøntsagsbaseret køkken.

Læs mere
217.000 kroner til Melting Pot Fonden

217.000 kroner til Melting Pot Fonden

Det frivillige initiativ Cooking for a Cause har netop kunne aflevere imponerende 217.000 kroner til Melting Pot Fonden. I Dagrofa Foodservice har vi igen i år støttet op ved at donere gode råvarer.

Læs mere
Dagrofa Foodservice på Plantebranchens Årsdag

Dagrofa Foodservice på Plantebranchens Årsdag

Konceptchef Marlene B. Lindegaard var oplægsholder ved Plantebranchens Årsdag og havde de plantebaserede leverandører i fokus.

Læs mere
Dagrofa Foodservice leverer for andet år i træk et positivt regnskab

Dagrofa Foodservice leverer for andet år i træk et positivt regnskab

Læs mere
Dagrofa Foodservice har doneret 42.500 måltider til gadens folk gennem JunkFood i 2023

Dagrofa Foodservice har doneret 42.500 måltider til gadens folk gennem JunkFood i 2023

Dagrofa Foodservice har i 2023 doneret 17 tons overskudsvarer til organisationen JunkFood, som kokkererer varme og nærende måltider til gadens folk i København.

Læs mere
Compass Group og Dagrofa Foodservice fortsætter det tætte partnerskab

Compass Group og Dagrofa Foodservice fortsætter det tætte partnerskab

Dagrofa Foodservice fortsætter med at levere mad til de 300 kantiner og restauranter, som Compass Group driver i Danmark. Den nye samarbejdsaftale fokuserer særligt på at understøtte den grønne omstilling Compass Group er i gang med.

Læs mere
Digitalt værktøj medfører markant reduktion af madspild i butikkerne hos Dagrofa Foodservice

Digitalt værktøj medfører markant reduktion af madspild i butikkerne hos Dagrofa Foodservice

I marts begyndte de 30 Cash&Carry-butikker i Dagrofa Foodservice at bruge det digitale værktøj Whywaste, hvilket har medført en markant reduktion af madspild.

Læs mere
Salgschef Stefan Nordahl-Pedersen bliver ny medejer af HKI Ost

Salgschef Stefan Nordahl-Pedersen bliver ny medejer af HKI Ost

HKI Ost er blandt landets førende specialister, når det gælder om at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier.

Læs mere
Dagrofa Foodservice leverer overskud for første gang i en årrække

Dagrofa Foodservice leverer overskud for første gang i en årrække

Dagrofa Foodservice, en af landets største fødevaregrossister, kan for første gang i en årrække præsentere et positivt årsresultat på 38,9 mio. kroner, hvilket er en klar forbedring sammenlignet med 2021.

Læs mere
Jeg brænder for, at vi i fællesskab vinder kundernes tillid

Jeg brænder for, at vi i fællesskab vinder kundernes tillid

Læs mere
Ændringer som følge af nye Corona-restriktioner  –  Sådan påvirker det dine bestillinger

Ændringer som følge af nye Corona-restriktioner – Sådan påvirker det dine bestillinger

Corona-restriktionerne har desværre ramt Foodservicebranchen igen. For at sikre stabil varelevering i den kommende periode træder følgende ændringer i kraft: Vær opmærksom på mulige ændringer i leveringstid Med markant færre las

Læs mere
5 ting Covid-19 har lært os, vi kan tage med videre

5 ting Covid-19 har lært os, vi kan tage med videre

Nedlukninger og restriktioner er efterhånden velkendte ord, og selv om det har udfordret branchen som aldrig før, har vi også lært et par ting undervejs, som vi måske kan tage med os, når vi skal drive forretning i fremtiden.

Læs mere