Ændringer som følge af nye Corona-restriktioner

–  Sådan påvirker det dine bestillinger

 

 

Corona-restriktionerne har desværre ramt Foodservicebranchen igen. For at sikre stabil varelevering i den kommende periode træder følgende ændringer i kraft:

 

Vær opmærksom på mulige ændringer i leveringstid

Med markant færre lastbiler på vejene kan det være svært at ramme den lovede leveringstid 100%. Vi gør os altid umage for at leve op til det, vi har lovet, men forskydninger i leveringer kan forekomme.  Det er ikke muligt at få levering udover de i forvejen aftalte leveringsdage.

 

Bestillingsdeadline på kød ændres til kl. 18:00 fra den 22. december 2021

Fra d. 22. december 2021 skal du foretage din bestilling på vores webshop senest kl. 18 til levering dagen efter. Det gælder for varer fra KødGrossisten. Bemærk: Eventuelle tidligere deadlines på produktions- og bestillingsvarer er fortsat gældende.

 

Lørdagslevering sættes på pause i januar 2022

Med de nye nedlukninger er der få kunder, der har behov for lørdagslevering. Vi vælger derfor at indstille leveringer om lørdagen til og med lørdag d. 28. januar.

 

Udsolgte varer

Udsolgte varer vil kunne forekomme, da en del af vores leverandører skærer ned for deres produktion, og der derved opstår underlevering til vores lagre. Vi erstatter de varer, hvor det er muligt, så I ikke står og mangler til dagens produktion.

 

Husk også:

 

At samle dine varer på få leveringsdage

Det er både rigtigt dyrt og skidt for miljøet at levere mange små ordrer. Derfor beder vi dig om at samle dine ordrer på så få dage som muligt. Har du ordrer på mindre end 2000 kr. + moms pr. levering, vil du blive pålagt et leveringsgebyr på 150 kr.

 

At udnytte de fleksible indkøbsmuligheder i Dagrofa Foodservice-butikker

Foretag dine indkøb i én af vores 30 Cash & Carry-butikker fordelt over hele landet. Find din lokale butik her: www.dgfs.butik.dk.

Vær opmærksom på, at vores Cash & Carry-butikker kører med ændrede åbningstider. Tjek derfor med din lokale butik for at se hvornår de holder åbent.

 

At kontakte din lokale DGFS-konsulent eller vores kundeservice, hvis du får brug for hjælp

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, så tag fat I os.  vi står altid klar til at hjælpe.

Lad os stå sammen i disse første svære uger af 2022 og håbe, at coronaen slipper sit tag i Danmark hurtigt, så vi alle kan komme i gang med at drive vores forretninger uden restriktioner.