Masterclass for Københavns Kantine Service med konceptchef, Marlene Lindegaard

20 kokke fra Københavns Kantine Service netop deltaget i en masterclass, der er en dag med masser af inspiration, sparring og hands on erfaring med grønne grundteknikker i et mere grøntsagsbaseret køkken.

Vores konceptchef, Marlene Lindegaard, havde fokus på “det grønne køkken” og at få grøntsager til at smage af mere – alt sammen med udgangspunkt i vores veganske kogebog, der er lavet specifikt til kokke. Herudover var der producentindlæg, hvis produkter også tapper ind i den grønne agenda. Der var indlæg fra Grøn fokus, Bælg, Simply Greens, Tempty, Reduced.

Deltagerne fik konkrete og håndgribelige teknikker og masser af inspiration, lige til at bruge i deres egne køkkener.

 

 
 

Bettina Arnt, Driftschef hos Københavns Kantine Service havde positiv feedback fra deltagerne:

Tusind tak for en virkelig inspirerende Masterclass i går. Det var super godt tilrettelagt og veludført. Masser af tips og tricks som vi kan bruge i vores kantiner, og også spændende med de fire leverandører, som havde taget sig tid til at præsentere deres produkter.

Vi har fået meget positive tilbagemeldinger fra vores medarbejdere, som føler, at de har fået ny viden og inspiration til det grønne, bæredygtige køkken. Kogebog, opskriftshæfte og diverse prøver faldt også i god jord. Så masser af ros og stor tak til jer for et vellykket arrangement!