Opskrift: Gulerodsrisotto med brunet smør, balsamico-bagte gulerødder og Red Copenhagen fredag, d. 12. maj 2023 Læs mere
Opskrift: Økologiske og biodynamiske hveder, smørbagte med kardemomme onsdag, d. 3. maj 2023 Læs mere
Cremede linser med hyldeblomstbraiseret fennikel og grillede gulerødder mandag, d. 17. april 2023 Læs mere
Vegansk chokolademousse med sprød hasselnød, oreojord og spæde planter onsdag, d. 1. marts 2023 Læs mere
Pocherede pærer med hvid chokoladecreme og sprødt låg af mørk chokolade og solbær onsdag, d. 1. marts 2023 Læs mere
Helstegt svinefilet med udvalg af gulerødder, stegesky og sprøde kartoffelchips onsdag, d. 1. marts 2023 Læs mere
Porchetta fra Grambogård serveret med syltede løg- skaller, selleritærte og kraftig peberglace onsdag, d. 1. marts 2023 Læs mere
Kalvebryst med sauce hollandaise, hvide asparges, maltknas og urter onsdag, d. 1. marts 2023 Læs mere
Frikadeller med stuvet hvidkål fredag, d. 10. februar 2023Opskriften er lavet af JunkFoods køkkenchef og tidligere kok på Alchemist Philip Eistrup Davidsen. Læs mere
Proteinkage – chokoladekage eller muffins med kikærter eller bønner mandag, d. 16. januar 2023Chokoladekage eller muffins med kikærter eller bønner Læs mere
Chili sin Carne fredag, d. 6. januar 2023Opskriften er lavet af JunkFoods køkkenchef og tidligere kok på Alchemist Philip Eistrup Davidsen. Læs mere
Opskrift: Stegt grønkål med syltede tranebær, skalotteløg og syltede æbler onsdag, d. 9. november 2022Ja, tilbehør kan det nemt være! Men det kan også være en selvstændig grøn ret til en jul uden sul. Læs mere
Opskrift: Confiterede hvidkål i andefedt og timian mandag, d. 7. november 2022Ja, tilbehør kan det nemt være! Men det kan også være en selvstændig grøn ret til en jul uden sul. Læs mere
Opskrift: Sweet n´stiky pork belly, glaseret i Pale Ale, tranebær og honning mandag, d. 7. november 2022Østen møder dansk Grambogård grisebryst og bliver til: Sweet n´stiky pork belly, glaseret i Pale Ale, tranebær og honning Læs mere
Opskrift: Syltede klementiner med stjerneanis, kanel og fennikel mandag, d. 7. november 2022En uklassisk variant af en meget klassisk spise i de kolde vintermåneder er den søde lille runde klementiner, som normalt ville fylde maverne i sin rå, dog pillede form! Læs mere
Opskrift: Hele karotter bagt hårdt i ovnen, med brunet salvie smør, syltede solbær, ristede mandler og kørvel mandag, d. 7. november 2022Ja, tilbehør kan det nemt være! Men det kan også være en selvstændig grøn ret til en jul uden sul. Læs mere
Opskrift: Dansk porchetta med syltede solbær, fennikelfrø, sprød salvie og brunet smør mandag, d. 7. november 2022En sprød, italiensk klassiker i danske juleklæder Læs mere
Opskriftstema: Traditionel jul med et tvist tirsdag, d. 1. november 2022Få otte opskrifter fra to af vores leverandører til dine julearrangementer. Læs mere
Lækker, fransk juletapas med Delitaste mandag, d. 24. oktober 2022Lav det komplette juletapasbord fyldt med dejlige, franske kulinariske herligheder Læs mere
Opskrift: Confit af gråandelår fredag, d. 21. oktober 2022Confit af gråandelår til Mortens Aften Læs mere
Opskrift: Bryst af gråand fredag, d. 21. oktober 2022Bryst af gråand med hokkaido på to måder, sprøde kartoffelchips, syltede æbler og fyldig andeglace Læs mere
Opskrift: Græskarboller fredag, d. 21. oktober 2022Saftige boller med græskar - perfekte til morgenbuffeten eller til en sandwich Læs mere
Opskrift: Dahl med hokkaido fredag, d. 21. oktober 2022En skøn, krydret og varmende ret med hokkaido-græskar til de kolde og mørke dage. Læs mere
Opskrift: Blondie med græskar fredag, d. 21. oktober 2022Blondie er en hvid brownie - her smagt til med græskar og pistacienødder Læs mere
Plantebaseret revolution fra DAVA Foods mandag, d. 10. oktober 2022DAVA Foods gør det muligt at tilberede 100% plantebaserede retter, hvori der normalvis ville indgå æg, til dine gæster. Læs mere
Opskriftstema: Retter, der luner lørdag, d. 1. oktober 2022Oktober måneds opskriftstema byder på retter, som dine gæster kan lune sig på i ly for regn og blæst Læs mere
Opskriftstema: Grønne alternativer til dit efterår torsdag, d. 1. september 2022Her kan du finde inspiration til grønne alternativer til en masse klassiske retter Læs mere
Opskriftstema: Sommerfornemmelser onsdag, d. 1. juni 2022Find inspiration i de små og lette sommerretter Læs mere
Opskriftstema: 16 opskrifter til dit forår søndag, d. 1. maj 2022Lav lækker mad med forårets bedste råvarer! Læs mere
Opskriftstema: Snup 12 bæredygtige opskrifter her fredag, d. 1. april 2022Læs med her, og tag del i en af tidens helt store tendenser! Læs mere
Bag med fuldkorn – Gør rug til helten fredag, d. 21. januar 2022Er du med på projekt surdej, og har du husket, at januar er måneden, hvor fuldkornet skal hyldes? Læs mere
Opskriftstema: Sund Menu lørdag, d. 1. januar 2022Havde du en vild nytårsaften? Start året ud med en detox og få renset kroppen igennem med månedens opskriftstema, hvor vi byder på sunde menuer. Læs mere