Proteinkage – chokoladekage eller muffins med kikærter eller bønner mandag, d. 16. januar 2023Chokoladekage eller muffins med kikærter eller bønner Læs mere
Chili sin Carne fredag, d. 6. januar 2023Opskriften er lavet af JunkFoods køkkenchef og tidligere kok på Alchemist Philip Eistrup Davidsen. Læs mere
Opskrift: Stegt grønkål med syltede tranebær, skalotteløg og syltede æbler onsdag, d. 9. november 2022Ja, tilbehør kan det nemt være! Men det kan også være en selvstændig grøn ret til en jul uden sul. Læs mere
Opskrift: Confiterede hvidkål i andefedt og timian mandag, d. 7. november 2022Ja, tilbehør kan det nemt være! Men det kan også være en selvstændig grøn ret til en jul uden sul. Læs mere
Opskrift: Sweet n´stiky pork belly, glaseret i Pale Ale, tranebær og honning mandag, d. 7. november 2022Østen møder dansk Grambogård grisebryst og bliver til: Sweet n´stiky pork belly, glaseret i Pale Ale, tranebær og honning Læs mere
Opskrift: Syltede klementiner med stjerneanis, kanel og fennikel mandag, d. 7. november 2022En uklassisk variant af en meget klassisk spise i de kolde vintermåneder er den søde lille runde klementiner, som normalt ville fylde maverne i sin rå, dog pillede form! Læs mere
Opskrift: Hele karotter bagt hårdt i ovnen, med brunet salvie smør, syltede solbær, ristede mandler og kørvel mandag, d. 7. november 2022Ja, tilbehør kan det nemt være! Men det kan også være en selvstændig grøn ret til en jul uden sul. Læs mere
Opskrift: Dansk porchetta med syltede solbær, fennikelfrø, sprød salvie og brunet smør mandag, d. 7. november 2022En sprød, italiensk klassiker i danske juleklæder Læs mere
Opskriftstema: Traditionel jul med et tvist tirsdag, d. 1. november 2022Få otte opskrifter fra to af vores leverandører til dine julearrangementer. Læs mere
Lækker, fransk juletapas med Delitaste mandag, d. 24. oktober 2022Lav det komplette juletapasbord fyldt med dejlige, franske kulinariske herligheder Læs mere
Opskrift: Confit af gråandelår fredag, d. 21. oktober 2022Confit af gråandelår til Mortens Aften Læs mere
Opskrift: Bryst af gråand fredag, d. 21. oktober 2022Bryst af gråand med hokkaido på to måder, sprøde kartoffelchips, syltede æbler og fyldig andeglace Læs mere
Opskrift: Græskarboller fredag, d. 21. oktober 2022Saftige boller med græskar - perfekte til morgenbuffeten eller til en sandwich Læs mere
Opskrift: Dahl med hokkaido fredag, d. 21. oktober 2022En skøn, krydret og varmende ret med hokkaido-græskar til de kolde og mørke dage. Læs mere
Opskrift: Blondie med græskar fredag, d. 21. oktober 2022Blondie er en hvid brownie - her smagt til med græskar og pistacienødder Læs mere
Plantebaseret revolution fra DAVA Foods mandag, d. 10. oktober 2022DAVA Foods gør det muligt at tilberede 100% plantebaserede retter, hvori der normalvis ville indgå æg, til dine gæster. Læs mere
Opskriftstema: Retter, der luner lørdag, d. 1. oktober 2022Oktober måneds opskriftstema byder på retter, som dine gæster kan lune sig på i ly for regn og blæst Læs mere
Opskriftstema: Grønne alternativer til dit efterår torsdag, d. 1. september 2022Her kan du finde inspiration til grønne alternativer til en masse klassiske retter Læs mere
Opskriftstema: Sommerfornemmelser onsdag, d. 1. juni 2022Find inspiration i de små og lette sommerretter Læs mere
Opskriftstema: 16 opskrifter til dit forår søndag, d. 1. maj 2022Lav lækker mad med forårets bedste råvarer! Læs mere
Opskriftstema: Snup 12 bæredygtige opskrifter her fredag, d. 1. april 2022Læs med her, og tag del i en af tidens helt store tendenser! Læs mere
Bag med fuldkorn – Gør rug til helten fredag, d. 21. januar 2022Er du med på projekt surdej, og har du husket, at januar er måneden, hvor fuldkornet skal hyldes? Læs mere
Opskriftstema: Sund Menu lørdag, d. 1. januar 2022Havde du en vild nytårsaften? Start året ud med en detox og få renset kroppen igennem med månedens opskriftstema, hvor vi byder på sunde menuer. Læs mere
Opskriftstema: Jul og Nytår onsdag, d. 1. december 2021Få idéer til jule- og nytårsretterne her! Læs mere
Det Grønne Julebord – Et Plantebaseret Convenience-alternativ tirsdag, d. 16. november 2021Det plantebaserede alternativ på menukortet bliver mere og mere efterspurgt af gæster. Til jul er det ingen undtagelse, og derfor har vi udviklet et forslag til en grøn menu med stor smag, som er julet. Læs mere
Opskriftstema: Sharing is Caring mandag, d. 1. november 2021Læs med her, når vi i månedens opskriftstema byder på delevenlige retter. Læs mere
E-bog: Det kompromisløse convenience-julebord torsdag, d. 28. oktober 2021Juletiden er nær, og inden længe vil vi se lys og nisser overalt, men for restaurarationsbranchen særligt; have fyldte kalendere, fyldte restauranter og travle dage i køkkenerne. Vi guider til et klassisk convenience-julebord. Læs mere
Gør Mortensaften nem og bekvem i køkkenet torsdag, d. 21. oktober 2021Få inspiration i vores Mortensaften guide, som har til formål at give tre forskellige bud på, hvordan du kan spare hænder, tid, forberedelse, oprydning og rengøring med convenience-produkter. Læs mere
Opskriftssamling: Casual Dining 2021 mandag, d. 27. september 2021Vi har samlet opskrifterne på de retter, vores leverandører præsenterede på Casual Dining 2021. Læs, hent eller print hele vores katalog her. Læs mere
Inspirationstid: Pizza i nye omgivelser mandag, d. 27. september 2021Træt af hjemmebrygget pizzasnask? Prøv lækker pizzatærte fra Good Food Group Læs mere
Opskriftstema: Grønne Alternativer onsdag, d. 1. september 2021Her får du grøn inspiration af Good Food Group og Lantmännen Cerealia Læs mere
Opskriftstema: Street Food søndag, d. 1. august 2021En moderne klassiker uden lige. Find kreative og lækre opskrifter på street food her! Læs mere
Opskriftstema: Den Danske Sommer torsdag, d. 1. juli 2021Gå på opdagelse i denne måneds opskriftsamling. Her finder du 16 forskellige retter til sommerstemningen! Læs mere
Opskriftstema: Sommerklar tirsdag, d. 1. juni 2021Her får du sommer og sol i otte indbydende opskrifter fra Premier Is og Good Food Group. Læs mere
Opskriftstema: Fest og Farver onsdag, d. 5. maj 2021Nyder du også foråret? Her finder du en række opskrifter, der passer perfekt til! Læs mere
Mammen: Kvalitetsoste fra lokalområdet onsdag, d. 14. april 2021Her kan du blive lidt klogere på ostemejeriet Mammen, som også står klar med en indbydende opskrift. Læs mere
Opskriftstema: Påske mandag, d. 1. marts 2021Byd foråret velkommen med indbydende påskeretter. Du kan finde inspiration i månedens opskriftstema. Læs mere
Opskriftstema: Jul og Nytår tirsdag, d. 1. december 2020I december er der rigeligt med grunde til at sætte gang i køkkenet! Find inspiration i månedens opskriftstema. Læs mere
Opskriftstema: Thanksgiving søndag, d. 1. november 2020November byder på den amerikanske højtid Thanksgiving. Hvis I står for kalkunen , så sørger vi for opskrifter på lækre brød-og dessertvarianter til jeres festmåltid! Læs mere
Opskriftstema: Det Søde Køkken torsdag, d. 1. oktober 2020Efteråret er begyndt at skrue ned for varmen og op for hyggen. I oktober præsenterer vi en masse retter under temaet Det Søde Køkken. Læs mere
Opskriftstema: Family Style tirsdag, d. 1. september 2020Vi siger velkommen til efteråret med nem og hurtig hverdagsmad! Læs mere
Opskriftstema: Street Food lørdag, d. 1. august 2020Nyd sommerens sidste måned med 16 fantastiske street food opskrifter! Læs mere
Opskriftstema: Salater og Bowls onsdag, d. 1. juli 2020Få inspirations til lækre og nemme salater til sommerens havefester! Læs mere
Juicy Vegan Burger med X-tra Crispy Pub Chips mandag, d. 15. juni 2020Se opskriften på Juicy Vegan Burger fra Lutosa. Læs mere
Røgeosten fra Kirkeby & Thrane mandag, d. 1. juni 2020Bliv klogere på den fynske traditionsspise, der har næsten 200 år på bagen! Læs mere
Opskriftstema: Meat Feast mandag, d. 1. juni 2020Byd sommeren og dine gæster velkommen med lækre grillretter og sprøde salater! Læs mere
Surdejsvafler med syrnet fløde, ukrudt og koreansk lyn-kimchi fredag, d. 1. maj 2020Bliv inspireret med denne lækre opskrift fra Arla Pro med vafler lavet på surdej og sprøde grøntsager. Læs mere
Opskriftstema: Grønne alternativer fredag, d. 1. maj 2020I denne måned får du inspiration til grønne alternativer til lige netop dit køkken! Læs mere
Oksegryde med syrnet fløde og sambal oelek lørdag, d. 18. april 2020Arla Pro byder på en smagfuld opskrift på oksegryde med den nye Flødefraiche Læs mere
Opskriftstema: Madspild og bæredygtighed onsdag, d. 1. april 2020Få gode ideer til hvordan du kan gøre dit køkken mere bæredygtigt, samtidig med du mindsker madspild! Læs mere
OSCAR: Vegansk cremesauce fredag, d. 13. marts 2020Lad dig inspirere af OSCAR med denne smagfulde opskrift på vegansk cremesauce! Læs mere
Opskriftstema: Danske retter med et twist søndag, d. 1. marts 2020Kom på en spændende gastronomisk rejse med disse nyfortolkede danske retter! Læs mere
Opskriftstema: Asiatiske retter lørdag, d. 1. februar 2020Tag dine gæster med ud over landets grænser med disse lækre asiatiske opskrifter! Læs mere
Opskriftstema: Sund menu onsdag, d. 1. januar 2020Få gode idéer til en sund og smagfuld menu, når vi giver dig 16 lette og lækre retter. Find opskrifterne her. Læs mere
Julekonfekt med ost tirsdag, d. 12. november 2019Dadler med blåskimmel, marcipan, røget mandler og mørk chokolade - en perfekt julesnack! Læs mere på HKI OST
Tenax: Det sidste touch mandag, d. 4. november 2019Cavi-Art fra Tenax tilfører det sidste touch til dine retter! Se her, hvordan du nemt pepper dine retter op. Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår fredag, d. 1. november 2019Få gode idéer til, hvordan du pepper det traditionelle julebord op, når vi giver dig 20 smagefulde jule- og nytårsretter. Find opskrifterne her. Læs mere
Opskriftstema: Simremad supper tirsdag, d. 1. oktober 2019Få gode idéer til efterårets menu, når vi giver dig 20 sæsonaktuelle retter. Find opskrifterne her. Læs mere
OSCAR: Perlehøne, kartofler ristet i andefedt og kyllinge- og hvidvin jus med morkler mandag, d. 16. september 2019Lad dig inspirere af OSCAR med denne opskrift på perlehøne, kartofler og en smagfuld fond Læs mere
Opskriftstema: Casual Dining 2019 søndag, d. 1. september 2019Find nogle af de lækre retter, som vores leverandører vil præsentere for dig til Casual Dining. Læs mere
OSCAR: Saltbagt knoldselleri, løg fumet med havgus, kartoffel og purløg tirsdag, d. 6. august 2019Bliv inspireret med denne simple og lækre opskrift fra OSCAR, med den nye OSCAR Signature løg fumet Læs mere
Opskriftstema: Side orders torsdag, d. 1. august 2019Pep dine retter op med inspiration fra denne måneds opskriftstema, hvor vi sætter fokus på side orders og tilbehør sammen med Orkla. Find opskrifterne her. Læs mere
OSCAR: Muslingesauce mandag, d. 8. juli 2019OSCAR's produkter kan bruges i forskellige opskrifter - bliv inspireret med denne opskrift på skummende muslingesauce. Læs mere
Opskriftstema: Salater mandag, d. 1. juli 2019Gør menukortet grønnere med sprøde og smagfulde salater. Find de 16 opskrifter i denne måneds opskriftstema, og afprøv nye grønne retter i dit køkken. Læs mere
Opskriftstema: Sommergrill lørdag, d. 1. juni 2019Tænd op i grillen, og afprøv vores 16 bud på saftige og smagfulde sommerretter til grillen. Du finder alle opskrifterne her. Læs mere
OSCAR Muslingefond koncentrat mandag, d. 13. maj 2019Læs mere om OSCARS nye Muslingefond koncentrat og find inspiration til hvordan du kan bruge den med en opskrift på muslinglinguine Læs mere
Opskriftstema: Madspild onsdag, d. 1. maj 2019Få inspiration til, hvordan du kan bruge din overskudsmad i nye retter og på den måde reducere mængden af madspild i dit professionelle køkken. Find de 16 smagfulde opskrifter fra vores leverandører her. Læs mere
Grillede asparges med fermenteret hvid asparges søndag, d. 14. april 2019Fermentering på to forskellige måder: Grillede asparges med fermenteret hvid asparges. Læs mere
Inspiration fra Baks køkken onsdag, d. 3. april 2019Christian Bak fra Carnegie deler ud af tre lækre opskrifter på 'frokost a la family style'. Læs mere
Opskriftstema: Moderne smørrebrød mandag, d. 1. april 2019Få inspiration til, hvordan du pifter en gammel klassiker op, når vi har fokus på moderne smørrebrød i denne måneds opskriftstema. Find de 12 smagfulde bud fra vores leverandører her. Læs mere
Tærte med oksekød, spinat og squash onsdag, d. 27. marts 2019Prøv en lækker tærte med oksekød, spinat og squash. Læs mere på KødGrossisten
Ankimo – dampet havtaskelever onsdag, d. 27. marts 2019Kondo deler ud af sine yndlingsopskrifter fra Japan - find dem her! Læs mere
Takoyaki – blæksprutteæbleskiver onsdag, d. 27. marts 2019Kondo deler ud af sine yndlingsopskrifter fra Japan - find dem her! Læs mere
Sommer CheeseCake med Oreo torsdag, d. 21. marts 2019En lækker opskrift på en sommerdessert fra Philadelphia Læs mere
Rødfiskefilet onsdag, d. 20. marts 2019Opskrift på Tandoori bagte persillerødder med rødfiskefilet. Læs mere på Strandby Fisk
Rabarber, syrnet fløde og ingefærknas torsdag, d. 14. marts 2019Syrlig, sød og knasende. Bliv inspireret med denne lækre opskrift fra Arla Pro. Læs mere
Dampet blæksprutte med sauerkraut og timian torsdag, d. 14. marts 2019Fermentering på to forskellige måder: Dampet blæksprutte med sauerkraut og timian Læs mere
Dampet vesterhavstorsk med hokkaidogræskar og brunet smør tirsdag, d. 12. marts 2019Café Stranden i Henne byder på lokal vesterhavstorsk med farverig hokkaidogræskar. Find opskriften her! Læs mere
Grillet Bernstein Grubé på toast melba tirsdag, d. 12. marts 2019Få opskriften på Café Strandens populære 'Bernstein Grubé på toast melba' her! Læs mere
Blæksprutte mandag, d. 11. marts 2019Blæksprutten hører til gruppen marine bløddyr. Læs mere på Strandby Fisk
Flæskesteg med god samvittighed og krydret rødkål mandag, d. 4. marts 2019Prøv en lækker flæskesteg med sprøde svær med god samvittighed fra Grambogård. Læs mere på Grambogård
Opskriftstema: Mellemøsten fredag, d. 1. marts 2019I marts har vi i månedens opskriftstema hos Catering Engros fokus på Mellemøsten - med et lille twist af det italienske køkken. Læs mere
Fra Jordnærs køkken torsdag, d. 28. februar 2019Find inspiration med flotte opskrifter fra Restaurant Jordnær Læs mere
Rødgrødsfromage med chokoladebrownie, hindbærgelé & kørvel fredag, d. 22. februar 2019Prøv en lækker opskrift fra Madhuset SUBSTANS på rødgrødsfromage med chokoladebrownie. Læs mere
Rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre fredag, d. 22. februar 2019Prøv denne opskrift fra Madhuset Substans på rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre. Læs mere
Opskriftstema: Økologi og bæredygtighed fredag, d. 1. februar 2019Find inspiration i februar måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på økologi og bæredygtighed. Du får otte lækre, økologiske og bæredygtige retter fra Arla og Flensted. Læs mere
Madpandekage med kalvekød onsdag, d. 30. januar 2019Prøv denne lækre opskrift på madpandekager med kalvekød, som er hurtig og nem at lave. Læs mere på Grambogård
Nakkekoteletter med nektarinsalat og grillet spidskål fredag, d. 18. januar 2019Her får du en opskrift på traditionelle nakkekoteletter fra Grambogård med et lækkert tvist. Læs mere på Grambogård
Opskriftstema: Flexitar tirsdag, d. 1. januar 2019Bliv inspireret af januar måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på flexitar trenden. Vi giver dig sammen med Arla fire lækre vegetariske retter. Læs mere
Østers til nytårsfesten tirsdag, d. 18. december 2018Tag afsked med 2018 med manér! Her får du en lækker opskrift til nytårsaften.. Læs mere på Strandby Fisk
Opskriftstema: Jul – December lørdag, d. 1. december 2018Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet. Læs mere
Torsk fredag, d. 30. november 2018Torsk er en populær fisk i de kolde måneder, som både er let at få fat i, og som samtidig kommer med mange tilberedningsmuligheder. Læs mere på Strandby Fisk
Julesteg i æblemost mandag, d. 26. november 2018Inspiration til julemaden. Prøv en julesteg i æblemost og svesker med bagte æbler og saltet kål. Læs mere på Grambogård
Julekagen med sin pynt mandag, d. 19. november 2018Lækker opskrift på jule-cheesecake fra Philadelphia til den festlige sæson. Læs mere
Sandwich fra køkkenhaven søndag, d. 18. november 2018Bæredygtighed er vejen frem. Bliv inspireret til mere bæredygtighed med denne opskrift fra Arla. Læs mere
Opskriftstema: Jul – November torsdag, d. 1. november 2018Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet. Læs mere
XXL rejer med stor smag mandag, d. 29. oktober 2018Bliv inspireret med denne lette og lækre opskrift fra Royal Greenland Læs mere
Fristende frugt fredag, d. 19. oktober 2018Find inspiration med Rynkebys opskrifter på lækre frugtdesserter. Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – Oktober mandag, d. 1. oktober 2018I oktober måned inspirerer vi til at lave lækker simremad og spændende supper. Vi kan i denne måned præsentere opskrifter fra Arla, Ardo og Unilever. Se de 12 opskrifter her. Læs mere
Opskriftstema: casual dining lørdag, d. 1. september 2018I september måned præsenterer vi lækre og inspirerende retter i forbindelse med vores casual dining arrangement. Vi har i denne måned opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia, Orkla Foods og Unilever. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Quinoabrød med chiafrø tirsdag, d. 14. august 2018Så er det nye Food&Drink på gaden med en lækker opskrift på quinoabrød med chiafrø fra Grøn Fokus. Læs mere på Grøn Fokus
Opskriftstema: Bæredygtige retter onsdag, d. 1. august 2018I august måned inspirerer vi til at lave lækre, bæredygtige retter. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia og DAVA Foods. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Frisk og syrlig mandag, d. 30. juli 2018Foodpeople byder på en frisk opskrift på citronmåne med rosmarin og mascarpone Læs mere
Opskriftstema: Street Food søndag, d. 1. juli 2018I juli måned inspirerer vi til at lave lækker street food i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Orkla Foods, Unilever og Arla. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Helt enkelt delikat tirsdag, d. 26. juni 2018Find inspiration med denne opskrift fra Royal Greenland på hummerravioli i kraftig hummerbisque Læs mere
Smagen af et grønnere liv lørdag, d. 23. juni 2018PEASE fra Findus er sundt, klimavenligt og kan bruges i forskellige retter. Her får du en opskrift på hvordan du kan bruge det. Læs mere
En pakke mel – mange muligheder tirsdag, d. 19. juni 2018Med Multigbag bageblanding fra HavneMøllerne får du mange muligheder, men også god kvalitet Læs mere
Opskriftstema: Sommergrill fredag, d. 1. juni 2018I juni måned inspirerer vi til at lave forfriskende iste og lækre grillretter i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Orkla Foods, Unilever og De Danske Gærfabrikker. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Et flødealternativ, der gør en forskel lørdag, d. 19. maj 2018Knorrs Piske giver stabilitet til alle slags mousser. Se hvordan den kan bruges i fløderand. Læs mere
WeggieWok med rugbrøds-sticks lørdag, d. 19. maj 2018Bliv inspireret til at lave lækre retter, som også er bæredygtige Læs mere
Opskriftstema: Moderne smørrebrød tirsdag, d. 1. maj 2018I maj måned inspirerer vi til at lave moderne smørrebrød. Vi har i denne måned spændende og lækre retter fra Arla, DAVA Foods og Orkla Foods. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Opskriftstema: Små retter med stor smag søndag, d. 1. april 2018Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter på små retter med stor smag fra Arla Foods, Unilever Food Solutions, Flensted og Schulstad. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Lammechops med knuste kartofler fredag, d. 16. marts 2018Bliv inspireret af denne opskrift fra DAVA Foods på saftige lammechops med kartofler Læs mere
Opskriftstema: Påske torsdag, d. 1. marts 2018Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet påske. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods, Sæson, Royal Greenland og Schulstad. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Små snacks, stor smag onsdag, d. 28. februar 2018To opskrifter fra Royal Greenland med rig smag og farve Læs mere
Tellicherry wrap deluxe tirsdag, d. 27. februar 2018Forkæl din wrap med Tellicherry Black Pepper fra Santa Maria Læs mere
Æg er velsmag, proteiner og dyrevelfærd tirsdag, d. 20. februar 2018Æg er gode at bruge - og mættende - til kødfrie dage. Læs mere
Citrontærte med friskost og karamel tirsdag, d. 6. februar 2018Det sure møder det søde i denne opskrift på citrontærte fra Arla. Læs mere
Veggiebøf af rugbrød og linser mandag, d. 5. februar 2018Bliv inspireret til, at lave lidt grønt i køkkenet med denne opskrift på på veggiebøf, lavet på rugbrød og linser, fra Schulstad. Læs mere
Uramaki med Gin/Havtorn Sild fredag, d. 2. februar 2018Lad dig inspirere af denne opskrift fra Tenax Sild, med en sild, som er marineret i fynsk gin med havtorn. Læs mere
Fra rugbrød til ris torsdag, d. 1. februar 2018Lad dig inspirere af denne opskrift fra Tenax Sild, med en sild, som er marineret i fynsk æblebrændevin Læs mere
Opskriftstema: Asiatiske trends torsdag, d. 1. februar 2018Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet asiatiske trends. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne hee. Læs mere
Opskriftstema: Smagfulde supper mandag, d. 1. januar 2018Vi starter året ud med en samling på 16 nye opskrifter under temaet; smagfulde supper. Denne måneds opskrifter er fra Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår fredag, d. 1. december 2017Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Denne måneds opskrifter er fra Arla, Naturmælk, Royal Greenland og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår onsdag, d. 1. november 2017Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Opskrifterne er fra Arla, Unilever og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Nutaaq torsk med grønkål, svampe og ingefær lørdag, d. 14. oktober 2017Prøv denne opskrift fra Royal Greenland på Nutaaq® torsk med grønkål Læs mere
Grødboller fredag, d. 13. oktober 2017Valsemøllen har gjort det nemmere, at lave grødboller med Grødbrød koncentratet. Læs mere
Opskriftstema: Casual Dining søndag, d. 1. oktober 2017Denne måneds opskriftstema er casual dining. Få inspiration til at lave lækre og nemme retter fra Arla, Haugen-Gruppen, Magnihill og Unilever. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – september fredag, d. 1. september 2017Denne måneds opskriftstema er simremad og supper. Få inspiration til lækre simreretter og supper fra Arla, Unilever, Oscar og Royal Greenland. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Pizza med grønkål, saltede radiser og peberrodsyoghurt torsdag, d. 24. august 2017Lækker opskrift fra Arla på en nordisk pizza Læs mere
Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler lørdag, d. 19. august 2017Bliv inspireret med denne lækre opskrift fra Ardo Læs mere
Opskriftstema: Delemad – August tirsdag, d. 1. august 2017Delemad er sommerens store hit hos os, og derfor introducerer vi for endnu flere opskrifter på nem og lækker delemad. I denne måned kan du se opskrifter fra Arla, Unilever, Kohberg og Tulip. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Opskriftstema: Delemad – Juli lørdag, d. 1. juli 2017I juli har vi fokus på delemad. Få inspiration til lette sommerretter til delebordet fra Arla, Santa Maria, Magnihill og Tenax Sild. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Opskriftstema: Økologi torsdag, d. 1. juni 2017I denne måneds opskriftstema har vi fokus på økologi. Se de lækre opskrifter fra DAVA Foods, La Treccia, Magnihill og Schulstad. Se alle opskrifterne her. Læs mere
Opskriftstema: Grill og mad on the go mandag, d. 1. maj 2017Bliv i denne måned inspireret af opskrifter fra Arla, Kohberg, Tulip og Unilever. Se alle opskrifterne her. Læs mere