Opskrift: Ærte ‘orzotto’ med vesterhavsost og sprød endivie salat

Opskrift: Ærte ‘orzotto’ med vesterhavsost og sprød endivie salat

Tilberedning


Sautér skalotteløg, hvidløg og timian i en gryde.  

Tilsæt orzo og kyllingefond til gryden – 2 dele fond til 1 del orzo.  

Kog pastaen al dente, montér med lidt fløde og smag til med revet Vesterhavsost.  

Tilsæt nybælgede ærter lige inden servering og pynt af med stedmoderblomster og evt. mere Vesterhavsost.  

Saml salaten og vend den i god olivenolie, sherryeddike, salt og peber.  

Ingredienser


4 kuverter

  • 2 dl orzo pasta 
  • 2 skalotteløg  
  • 2 hvidløg  
  • 6 g timian  
  • 4 dl kyllingefond  
  • 1 dl fløde 
  • 200 g nye ærter  
  • 40 g Vesterhavsost  
  • Stedmoderblomster  

 

Tilbehør: 

  • Rød endivie salat 
  • Grønne tomater  
  • Olivenolie 
  • Sherryeddike 
  • Vesterhavsost