Blondies med kikærter

Tilberedning


Rør smør og flormelis let sammen, det må ikke piskes luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt.

Vend hvedemel, hvid chokolade, mandler, kikærter, appelsinpasta og revet appelsinskal i, og rør forsigtigt dejen sammen.

Fordel dejen i en bradepande foret med bagepapir. Bag kagen ved 160 grader i 35-40 minutter.

Dejen kan også fordeles i små muffinforme og bages i ca. 20-25 minutter ved 160 grader.

Hvis du selv vil lave din pasta: Vask appelsinerne, og skær enderne af. Skær appelsinerne i skiver og blend dem.

Pynt
Kog fløden og kom chokoladen i. Derefter røres det sammen, smørers nu ud på kagen De forkogte kikærter ristes på panden med 1 spsk. flormelis. Når de har taget lidt farve køles de af og hakkes groft.

Drys med hakkede cashewnødder, gojibær og tranebær.

Ingredienser


20 stk.

200 g smør
500 g flormelis
300 g æg (ca. 6 æg)
300 g hvedemel
600 g hvid chokolade hakket eller drops
200 g mandler
160 g appelsinpasta, frisk snit (1 -2 appelsiner blendes uden top og bund)
100 g forkogte kikærter, blendes i foodprofessor
1 stk. appelsin (revet skal)
Pynt
125 g fløde
125 g mørk chokolade
100 g kikærter, forkogte
1 spsk. frysetørret hindbær
50 g cashewnødder
50 g gojibær
50 g tranebær

Sæt flere bælgfrugter på menuen!

Find dem på webshoppen

Køb danske kikærter her   Køb danske bælgfrugter her