Hvide blondies med quinoa

Tilberedning


Rør smør og flormelis let sammen. Det må ikke piskes luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør godt.

Vend hvedemel, hvid chokolade, mandler, Ingrid ærter, quinoa, appelsinpasta og revet appelsinskal i, og rør forsigtigt dejen sammen.

Fordel dejen i en bradepande foret med bagepapir. Bag kagen ved 160°C i 35-40 minutter.

Dejen kan fordeles i små muffinforme eller 3 runde springforme beklædt med papir.

Bages i ca. 20-25 minutter ved 160°C varmluft.

 

Hvis du selv vil lave din appelsinpasta:

Vask appelsinerne, og skær enderne af. Skær appelsinerne i skiver, og blend dem.

 

Dekoration kan variere efter sæson, her er det kokosflager, quinoa og Ingrid ærter, der er drysset med lidt rørsukker.

Denne kage er super med rabarber, hindbær, æbler og citrusfrugter. Brug de ting du har og find din signatur-bælgfrugtkage.

 

Ingredienser


3 runde springforme eller gastrobakker

200 g smør, evt. vegansk alternativ

500 g flormelis

300 g æg (ca. 6 æg)

200 g hvedemel

100 g dansk quinoa, kogt

600 g hvid chokolade, hakket eller drops

100 g hakkede mandler med hinde

160 g appelsinpasta, (1 -2 appelsiner blendes uden top og bund)

100 g forkogte Ingrid ærter, blendes i foodprofessor

Revet skal af 1 appelsin

Sæt flere bælgfrugter på menuen!

Find dem på webshoppen

Køb dansk quinoa her   Køb danske bælgfrugter her