Hvide blondies med quinoa
Tilberedning
Rør smør og flormelis let sammen. Det må ikke piskes luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør godt.
Vend hvedemel, hvid chokolade, mandler, Ingrid ærter, quinoa, appelsinpasta og revet appelsinskal i, og rør forsigtigt dejen sammen.
Fordel dejen i en bradepande foret med bagepapir. Bag kagen ved 160°C i 35-40 minutter.
Dejen kan fordeles i små muffinforme eller 3 runde springforme beklædt med papir.
Bages i ca. 20-25 minutter ved 160°C varmluft.
Hvis du selv vil lave din appelsinpasta:
Vask appelsinerne, og skær enderne af. Skær appelsinerne i skiver, og blend dem.
Dekoration kan variere efter sæson, her er det kokosflager, quinoa og Ingrid ærter, der er drysset med lidt rørsukker.
Denne kage er super med rabarber, hindbær, æbler og citrusfrugter. Brug de ting du har og find din signatur-bælgfrugtkage.
Ingredienser
3 runde springforme eller gastrobakker
200 g smør, evt. vegansk alternativ
500 g flormelis
300 g æg (ca. 6 æg)
200 g hvedemel
100 g dansk quinoa, kogt
600 g hvid chokolade, hakket eller drops
100 g hakkede mandler med hinde
160 g appelsinpasta, (1 -2 appelsiner blendes uden top og bund)
100 g forkogte Ingrid ærter, blendes i foodprofessor
Revet skal af 1 appelsin
Sæt flere bælgfrugter på menuen!
Find dem på webshoppen
Køb dansk quinoa her Køb danske bælgfrugter her