Brownies med Anicia linser

Tilberedning


Smelt smør langsomt og tilsæt chokoladen. Rør det sammen, til det er helt glat og smeltet.

Pisk æg og sukker sammen i ca. 4 minutter. Vend derefter smør/chokolade-blandingen i æggesnapsen.

Anicia linser og valnødder hakkes groft og tilsættes i ovenstående. Sigt melet, og kom det i æggemassen sammen med bagepulver, salt og kakao. Vend det hele sammen til en ensartet masse.

Beklæd en bradepande med bagepapir, kom browniemassen i formen, og smør den ud.

Forvarm ovnen til 170 °C varmluft.

Bagetid: 20 -30 minutter, alt efter formens størrelse.

Når kagen er afkølet, sættes den i fryseren i en time, så den kan dekoreres og skæres.

Pynt
Kog fløden op og kom chokoladen i. Rør det sammen, og smør ud.

Hak de forkogte Anicia linser og ristede græskarkerner groft og drys udover.

Ingredienser


18-20 stk.

250 g 70% chokolade Barry Callebaut
150 g Smør, smeltet
250 g æg (ca. 5 mellemstore æg)
400 g sukker
75 g hvedemel
¼ tsk. bagepulver
¼ tsk. havsalt
20 g kakaopulver
100 g valnøddekerner
80 g Anicia linser, kogte

Pynt
125 g fløde
125 g 70% chokolade
100 g Anicia linser forkogte, og ristede i ovn. 180° C
50 g ristede græskarkerner med salt

Sæt flere bælgfrugter på menuen!

Find dem på webshoppen

Køb danske Anicia linser her   Køb danske bælgfrugter her