Cookies med Anicia linser

Tilberedning


Kom smør, brun farin og vaniljesukker i en skål, rør det godt sammen, og rør derefter ægget i.

Bland mel, natron og salt sammen i en skål, og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen, og tilsæt til sidst den hakkede chokolade og Anicia linserne.

Form cookies (10 store eller 20 små), sæt på bagepapir på en bageplade, og stil på køl i 20 minutter.

Tag kagerne ud fra køleskabet.

Bag cookies ved 180°C i ca. 8-12 minutter. Afkøl dem på en bagerist.

 

Tip: Denne opskrift kan smages til med lime, og chokoladen kan skiftes ud til hvid- eller mælkechokolade.

Alle former for kogte bælgfrugter kan bages med her. Smag til med citrusfrugter.

Ingredienser


10 store eller 20 små

125 g blødt smør eller vegansk alternativ

200 g brun farin

1 æg eller 50 g æg

180 g mel

5 g natron

1 tsk. vaniljesukker

5 g salt

75 g hakket mørk chokolade 58 %, easy melt.

100 g forkogte Anicia linser

Sæt flere bælgfrugter på menuen!

Find dem på webshoppen

Køb danske Anicia linser her   Køb danske bælgfrugter her