Cookies med Anicia linser
Tilberedning
Kom smør, brun farin og vaniljesukker i en skål, rør det godt sammen, og rør derefter ægget i.
Bland mel, natron og salt sammen i en skål, og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen, og tilsæt til sidst den hakkede chokolade og Anicia linserne.
Form cookies (10 store eller 20 små), sæt på bagepapir på en bageplade, og stil på køl i 20 minutter.
Tag kagerne ud fra køleskabet.
Bag cookies ved 180°C i ca. 8-12 minutter. Afkøl dem på en bagerist.
Tip: Denne opskrift kan smages til med lime, og chokoladen kan skiftes ud til hvid- eller mælkechokolade.
Alle former for kogte bælgfrugter kan bages med her. Smag til med citrusfrugter.
Ingredienser
10 store eller 20 små
125 g blødt smør eller vegansk alternativ
200 g brun farin
1 æg eller 50 g æg
180 g mel
5 g natron
1 tsk. vaniljesukker
5 g salt
75 g hakket mørk chokolade 58 %, easy melt.
100 g forkogte Anicia linser
Sæt flere bælgfrugter på menuen!
Find dem på webshoppen
Køb danske Anicia linser her Køb danske bælgfrugter her