Demi Glace

Det ultimative sauceprodukt, der fuldender en anretning.

  • Kraftig og smagfuld glace

  • Kogt på de gode okseben fra Grambogård

  • Nem og hurtig tilberedning

  • Reducér kort på glacen, montér med koldt smør

  • Lav fx en pebersauce, en portvinssauce eller tilføj lidt friskrevet trøffel

 

For hver produceret liter af dette produkt undgås spild af 1,6 kg okseben. Læs mere om det her: LINK

Køb Demi Glace her!

Webshop  
Demi Glace

Opskrift: Demi Glace og grillet ribeye

 

 

Tilberedning


Tag kødet ud fra køl cirka en time før grill for at give kødet stuetemperatur.

Giv bøfferne et godt drys salt og peber på begge sider.

Grill dem 2-3 minutter på hver side.

Mærk efter om bøffen er let fjedrende, tæt på en smule blød i konsistensen.

Er det tilfældet, tag bøfferne af grillen, og lad dem trække i mindst 15 minutter.

Serveres med let grillet hvidløg og friske timiankviste.

 

Demi glace
Sæt en kasserolle over med saucen.

Reducér mængden med ca. en tredjedel.

Pisk koldt smør ud i den varme sauce, og smag til med salt og peber.

Tip: Tilsæt gerne en sjat portvin, revet trøffel eller grovkornet Dijon, for at tage saucen i en anden smagsretning.

Ingredienser


4 kuverter

0,5 liter Demi glace fra Grambogård | REDUCED

4 stk. Ribeye á 250 g

1 stk. Frisk hvidløg

1 bdt. Citrontimian

100 g Koldt smør

Salt & peber