En påske i dessertens tegn

En påske i dessertens tegn

Påsken er forårets største festtid, og den er for mange lig med påskefrokoster og hyggelige stunder med familie og gode venner.

I denne tid er det helt ideelt, at du sætter forårets sæson i fokus på dine menuer, og lader de friske, sprøde, farverige og smagfulde råvarer fylde dine tallerkner. Lader du samtidig dine gæster slutte af med en lækker påskedessert eller -kage, er du sikker på, at det bliver en oplevelse, de sjældent vil glemme.

Mulighederne til påskedesserten er mange, og i modsætning til den klassiske julefrokost, hvor der traditionelt serveres ostebord og risalamande, er rammerne for påskefrokostens afsluttende servering ikke nødvendigvis lige så faste. Her er der rig mulighed for at være kreativ og skabe desserter og kager, der vil imponere dine gæster på både smag, konsistens og udseende.

Her præsenterer Rikke Gryberg, konditor og Key Account Manager hos vores specialistselskab Grøn Fokus 2 opskrifter på lækre kager, som du kan servere for dine gæster i påsken. En appelsinkage med syrlig gelé og en citronmåne, du kan variere med årstidens frugt, så du kan skabe din helt egen signaturkage til din forretning.

Dyk ned i de to opskrifter lige her!

Produkter fra Grøn Fokus

Se dem på webshoppen her!

Køb her