Fond af velfærdsgris
Et efterspurgt produkt, som nu rammer hylderne. Lad fantasien få frit løb, og opdag, hvordan denne fond bliver en naturlig del af jeres menusammensætning.
Kogt på de gode ben og skanke fra vores smagfulde 2-hjertede velfærdsgrise fra Grambogård
Kogt med en masse grøntsager, krydderier og andre smagfulde ingredienser
Til saucen, når der er flæskesteg, stegt flæsk eller en braiseret svineskank på menuen eller til en ramensuppe
For hver produceret liter af dette produkt undgås spild af 1,2 kg griseben. Læs mere her: LINK
Køb fond af velfærdsgris her!
Webshop
Opskrift: Ramensuppe med fond af velfærdsgris
Tilberedning
Rist sesamfrø på en tør pande, og sæt dem til side til senere
Steg bøfferne i olie på en brandvarm pande i et minut på hver side.
Skru ned for varmen, kom smør på, og krydr dem med salt og peber.
Steg dem yderligere 1 minut på hver side – til de er mediumstegt og rosa indeni.
Tag bøfferne af varmen, og lad dem hvile på en tallerken.
Rist hurtigt champignon ved høj varme på samme pande, som bøfferne blev stegt på. Tilføj yderligere smør og olie, hvis nødvendigt.
Kog nudlerne i letsaltet vand, gerne et minuts tid kortere end angivet på emballagen.
Hæld vandet fra, og hæld koldt vand over, så de ikke klistrer.
Kog æggene smilende i kogende vand i 7 minutter. Pil æggene.
Kom fonden i en gryde med ingefær og hvidløg, og kog op.
Tag af varmen, og rør misopasta i gryden, smag til med soya og fishsauce.
Skær bøfferne i tynde skiver, og fordel nudler, oksekød, champignon, spinat, forårsløg og koriander i skåle.
Hæld misosuppen over, og anret med smilende æg, chiliflager, sesamfrø og lime til at dryppe over.
Ingredienser
4 kuverter
1,5 liter Fond af Velfærdsgris fra Grambogård | REDUCED
200 g Ægnudler
4 stk. Æg
200 g Svampe
400 g Bøf af okse
2 fed Hvidløg
1 tsk. Frisk ingefær, revet
0,5 dl Mørk miso
0,5 dl Soya
0,5 dl Teriyaki
2 stk. Forårsløg, snittet
Koriander, rød chili, bredbladet persille – lidt af hvert til at drysse på suppen ved servering