Fuego cacio e pepe

Tilberedning


Kog de udblødte bønner al dente i saltet vand.

Sigt dem, men gem ca. 2 liter væske.

I en gryde svitses løg og hvidløg.

Kom de kogte bønner i gryden, rør dem op med kogevandet til konsistensen er som en fast risotto

Lige inden servering kommes olivenolie, cremefraiche og parmesan i grøden.

Smages til med salt, peber samt skal og saft fra citronerne.

Servér gerne med et stykke friskbagt surdejsbrød on the side.

Ingredienser


10 kuverter

2 kg Fuego bønner, flækkede, tørrede

– Dækkes af dobbelt så meget vand som bønner

600 g Grana, parmasan eller vesterhavs ost, revet – gem halvdelen til toppen

500 g Cremfraice 38%

3 Citron, skal og saft

6 Skalotteløg, fint hakket

6 Hvidløg, fint hakket

3 dl Olivenolie

Havsalt

Peber

 

Til pynt:

Vild brøndkarse

Sæt flere bælgfrugter på menuen!

Find dem på webshoppen

Køb danske Fuego bønner her   Køb danske bælgfrugter her