Fuego cacio e pepe
Tilberedning
Kog de udblødte bønner al dente i saltet vand.
Sigt dem, men gem ca. 2 liter væske.
I en gryde svitses løg og hvidløg.
Kom de kogte bønner i gryden, rør dem op med kogevandet til konsistensen er som en fast risotto
Lige inden servering kommes olivenolie, cremefraiche og parmesan i grøden.
Smages til med salt, peber samt skal og saft fra citronerne.
Servér gerne med et stykke friskbagt surdejsbrød on the side.
Ingredienser
10 kuverter
2 kg Fuego bønner, flækkede, tørrede
– Dækkes af dobbelt så meget vand som bønner
600 g Grana, parmasan eller vesterhavs ost, revet – gem halvdelen til toppen
500 g Cremfraice 38%
3 Citron, skal og saft
6 Skalotteløg, fint hakket
6 Hvidløg, fint hakket
3 dl Olivenolie
Havsalt
Peber
Til pynt:
Vild brøndkarse
Sæt flere bælgfrugter på menuen!
Find dem på webshoppen
Køb danske Fuego bønner her Køb danske bælgfrugter her