Grillet Bernstein Grubé på toast melba
Tilberedning
Blegsellerien vaskes, skæres i tynde skiver og drysses let med salt. Laves gerne dagen i forvejen eller vakuumeres.
Brødet skæres i 2 mm tykke skiver og ristes på panden i lidt smør, til det er gyldent og sprødt.
Osten skæres i flade rektangler af ca. 60 g og ristes hårdt med en brænder, til den bliver ”sort”. (Kan alternativt ristes på panden).
Blegsellerien lægges i bunden af en tallerken i et jævnt lag, croutonen lægges ovenpå, og det grillede stykke ost lægges øverst.
Sennepssalaten ”rulles” let i kugler inde i hånden og placeres oven på osten. Kom fem dråber trøffelolie på salaten, og riv resten af osten ud over retten sammen med paranødderne. Beregn ca. 2-2,5 nød pr. kuvert.
Velbekomme!
Ingredienser
4 personer
300 g Bernstein Grubé øko-ost fra Thise Mejeri
4 stængler blegselleri
200 g sennepssalat
10 stk. paranødder
Brød til croutoner
Trøffelolie
Smør