Log på webshoppen

Grillet Bernstein Grubé på toast melba

Tilberedning


Blegsellerien vaskes, skæres i tynde skiver og drysses let med salt. Laves gerne dagen i forvejen eller vakuumeres.

Brødet skæres i 2 mm tykke skiver og ristes på panden i lidt smør, til det er gyldent og sprødt.

Osten skæres i flade rektangler af ca. 60 g og ristes hårdt med en brænder, til den bliver ”sort”. (Kan alternativt ristes på panden).

Blegsellerien lægges i bunden af en tallerken i et jævnt lag, croutonen lægges ovenpå, og det grillede stykke ost lægges øverst.

Sennepssalaten ”rulles” let i kugler inde i hånden og placeres oven på osten. Kom fem dråber trøffelolie på salaten, og riv resten af osten ud over retten sammen med paranødderne. Beregn ca. 2-2,5 nød pr. kuvert.

Velbekomme!

Ingredienser


4 personer

300 g Bernstein Grubé øko-ost fra Thise Mejeri

4 stængler blegselleri

200 g sennepssalat

10 stk. paranødder

Brød til croutoner

Trøffelolie

Smør

Prøv opskriften!

Find ingredienser på vores webshop

Køb her  

Seneste nyheder