Gulerodshotdawg med kikærteremoulade og syltede courgetter
Tilberedning
Hotdog
Brød of your choice varmes.
Hele gulerødder skrælles eller skrubbes, toppen skæres af, de vendes med olie og salt og bages eller grilles til møre og gyldnede.
Kikærteremoulade
Hak pickles groft, og rør dem med mayo, kikærter og gurkemeje.
Smag remouladen til med salt.
Syltede courgetter
Kog eddike, sukker og krydderier op.
Skær dine courgetter i tynde strimler – evt. på et mandolinjern, hvis du har sådan et.
Courgettestrimlerne kommes i en beholder og den varme lage hældes over.
Læg et stykke bagepapir i toppen, og tryk lidt ned, sådan at strimlerne er helt dækket af lage – så holder det sig nemlig længe.
De skal helst trække til dagen efter.
Friteret lilla kartoffel
Kartoflerne skæres tynde på et mandolinjern, eller i en Robot Coupe på jern nr. 1 til skiver.
Alle skiverne vaskes fri for stivelse i koldt vand.
Herefter sigtes de og friteres i frituren.
Drys med fint salt, når de kommer op af frituren.
Det hele samles som en klassisk dog.
Tilbehør: Syltede reddiker
Ingredienser
10 kuverter
1 stk. hotdogbrød pr. person
Hele gulerødder, 1 pr. hotdog
Olie til stegning
Salt
Kikærteremoulade
2 dl mayo
2 dl kogte kikærter
½ tsk gurkemeje
1⅓ dl pickles
Salt
Syltede courgetter
2 hele squash
3 dl eddike
2 dl rørsukker
1 spsk. sort peber
1 spsk. dildfrø
1 spsk. sichuanpeber
Friteret lilla kartoffel
Ca. en kartoffel pr. hotdog
Olie til fritering
Sæt flere bælgfrugter på menuen!
Find dem på webshoppen
Køb danske kikærter her Køb danske bælgfrugter her