Gulerodshotdawg med kikærteremoulade og syltede courgetter

Tilberedning


Hotdog

Brød of your choice varmes.

Hele gulerødder skrælles eller skrubbes, toppen skæres af, de vendes med olie og salt og bages eller grilles til møre og gyldnede.

 

Kikærteremoulade

Hak pickles groft, og rør dem med mayo, kikærter og gurkemeje.

Smag remouladen til med salt.

 

Syltede courgetter

Kog eddike, sukker og krydderier op.

Skær dine courgetter i tynde strimler – evt. på et mandolinjern, hvis du har sådan et.

Courgettestrimlerne kommes i en beholder og den varme lage hældes over.

Læg et stykke bagepapir i toppen, og tryk lidt ned, sådan at strimlerne er helt dækket af lage – så holder det sig nemlig længe.

De skal helst trække til dagen efter.

 

Friteret lilla kartoffel

Kartoflerne skæres tynde på et mandolinjern, eller i en Robot Coupe på jern nr. 1 til skiver.

Alle skiverne vaskes fri for stivelse i koldt vand.

Herefter sigtes de og friteres i frituren.

Drys med fint salt, når de kommer op af frituren.

 

Det hele samles som en klassisk dog.


Tilbehør:
Syltede reddiker

Ingredienser


10 kuverter

1 stk. hotdogbrød pr. person

Hele gulerødder, 1 pr. hotdog

Olie til stegning

Salt

 

Kikærteremoulade

2 dl mayo

2 dl kogte kikærter

½ tsk gurkemeje

1⅓ dl pickles

Salt

 

Syltede courgetter

2 hele squash

3 dl eddike

2 dl rørsukker

1 spsk. sort peber

1 spsk. dildfrø

1 spsk. sichuanpeber

 

Friteret lilla kartoffel

Ca. en kartoffel pr. hotdog

Olie til fritering

Sæt flere bælgfrugter på menuen!

Find dem på webshoppen

Køb danske kikærter her   Køb danske bælgfrugter her