Håndgjort bagværk til delikat tapas

Tapas menes oprindeligt at være et spansk koncept, men i dag kan du finde tapas på restaurantmenuer over hele verden. I Danmark er det især blevet populært at spise tapas, da det giver mulighed for at smage  på mange forskellige retter på én gang. En tapasmenu består ofte af en række forskellige foretter, hovedretter og desserter, og de kan nemt laves med tanke på sommer og den lette frokostsult med et glas skøn rosé eller en god danskbrygget øl.

Du kan servere fantastisk tapas hele året rundt, da den netop kan trækkes i alle smagsretninger såsom nordisk, europæisk eller mellemøstligt – Hele verden har noget at byde på i de forskellige sæsoner.

Enhver tapasmenu gøres ekstra delikat med godt håndgjort bagværk, og her får du nogle bud på nemme løsninger til køkkenets bageri. Her bages naturlige brød med ægte surdej og urhvedesorter fra stenkværnen på Aurions Mølle. De har i samarbejde med vores specialistselskab, Grøn Fokus, skabt en række brødblandinger, helt uden tilsætningsstoffer.

Konceptet er simpelt: der skal kun tilsættes vand og gær til de økologiske og biodynamiske melblandinger. Her kommer Rikke Gryberg, uddannet konditor og Key Account Manager hos Grøn Fokus, med fire lækre bud på, hvordan du kan bruge melblandingerne i brød og kager på din tapasmenu.

 

 

Grøn Fokus' melserie

Find alle produkterne i webshoppen

Køb her!