Helstegt svinefilet med udvalg af gulerødder, stegesky og sprøde kartoffelchips

Tilberedning


Forvarm ovnen til 180 grader. Stil svinefileten i ovnen, og steg den til en kernetemperatur på 65 grader. Tag kødet ud af ovnen, og stil det til hvile. Sigt lagen ned i en gryde, og montér med 50 g smør.

Skræl gulerødderne, og skær ensartet ud i halve stykker. Kog dem let møre i en beurre monté, ca. 3-5 minutter. Tag dem op og læg på væskesugende papir.

Opvarm olien til 160 grader, og steg kartoffelchipsene sprøde.

Ingredienser


6 kuverter

1,2 kg svinefilet, Tenderline
450 g gulerødder i flere farver, typer og størrelser
100 g smør
2 dl vand
2 bagekartofler i skiver
5 dl olie til fritering
Salt & peber
Udvalg af urter til pynt