Økologisk solsikkerugbrød
Tilberedning
Økologisk, smagfuldt rugbrød med synlige solsikkekerner, der giver en saftig krumme.
Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel
Dejtemperatur: 28-30°C
Æltetid: 10 min. Langsomt
Liggetid: 30 min.
Dejvægt: 1.100 g
Form: Aluform
Dekoration: Solsikkekerner
Hævetid: ca. 45-55 min.
Bagetemperatur (vejl.): Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp.
Bagetid (vejl.): ca. 55 min.
Ingredienser
Iblødsætning
Sættes i blød dagen før.
- 900 g Danske Skårne rugkerner NaturAks (233619)
- 500 g Økologiske hørfrø
- 400 g Økologiske solsikkekerner
- 100 g Økologisk rug-tørsur
- 800 g Vand
- 700 g Dejvægt i alt
Opskrift
- 700 g Iblødsætning
- 000 g Halvsigtet Rugmel NaturAks (2313005)
- 500 g Dansk Rugmel, NaturAks (2304004)
- 165 g Salt
- 200 g Valsesauer NaturAks (9024004)
- 600 g Elephant Hvedemel (2400004)
- 105 g Gær
- 3,200 g Vand
- 470 g Dejvægt i alt