Økologisk solsikkerugbrød 100/0
Tilberedning
Økologisk, smagfuldt rugbrød med synlige solsikkekerner, der giver en saftig krumme bagt på helblandingen Økologisk solsikkerugbrød.
Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.
Dejtemperatur: 28-30°C
Æltetid :15 min. langsomt
Liggetid: Ingen – vejes direkte i form
Dejvægt:1.100 g
Form: Aluform 76140
Dekoration: Glat og drys med solsikkekerner
Hævetid: 40-45 min.
Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp. Gastroovn: Indsættes ved 230 °C faldende til 160-170°C.
Bagetid (vejl.): 50-60 min. (kernetemperatur på min. 94°C)
TIPS:
- Bag evt. små rugsnacks med nødder og chokolade.
- Film dine rugbrød direkte ud af ovnen med heat-film, for at få rugbrød der holder sig frisk i en hel uge.
Ingredienser
Antal: ca. 20 rugbrød
- 500 g Økologisk Solsikkerugbrød 100/0 (39418)
- 180 g Økologisk gær (90 g økologisk tørgær)
- 000 g Vand
- 680 Dejvægt i alt