Økologisk solsikkerugbrød 100/0

Tilberedning


Økologisk, smagfuldt rugbrød med synlige solsikkekerner, der giver en saftig krumme bagt på helblandingen Økologisk solsikkerugbrød.

Alle ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel.

Dejtemperatur: 28-30°C

Æltetid :15 min. langsomt

Liggetid: Ingen – vejes direkte i form

Dejvægt:1.100 g

Form: Aluform 76140

Dekoration: Glat og drys med solsikkekerner

Hævetid: 40-45 min.

Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp. Gastroovn: Indsættes ved 230 °C faldende til 160-170°C.

Bagetid (vejl.): 50-60 min. (kernetemperatur på min. 94°C)

TIPS:

  • Bag evt. små rugsnacks med nødder og chokolade.
  • Film dine rugbrød direkte ud af ovnen med heat-film, for at få rugbrød der holder sig frisk i en hel uge.

Ingredienser


Antal: ca. 20 rugbrød

  • 500 g Økologisk Solsikkerugbrød 100/0 (39418)
  • 180 g Økologisk gær (90 g økologisk tørgær)
  • 000 g Vand
  • 680 Dejvægt i alt