Økologisk Rugbrødsknækbrød
Tilberedning
Lav sprøde rug-knækbrød af overskudsrugbrød. Perfekt som en snack til mødeforplejning eller til frokostbuffeten.
Rugbrødet skæres i grove stykker og koges i vandet ved svag varme i 15 min. under låg.
Herefter blendes massen til en blød grød i en foodprocessor.
Knækbrødsmassen smøres nu helt tyndt ud på bagepapir og drysses med flagesalt efter smag.
Knækbrødene tørres i ovnen ved 100°C, indtil de er helt sprøde, det tager ca. 75 min.
De sprøde og afkølede knækbrød brydes i store flager og serveres som snacks eller i brødkurven til en god frokost.
Ingredienser
1.400 g Økologisk rugbrød (brug gerne endeskiver eller brød der er tørt)
2.800 g vand
Overskudssurdej*
Flagesalt
*Hvis du af og til bager med surdej, kender du sikkert problematikken med surdej, der bliver tilovers efter hver opfriskning. Din overskudssurdej kan du med fordel blande i den bløde knækbrødsmasse for at få endnu flere nuancer i smagen.