Økologisk smag og kvalitet i højsædet

Hos vores specialistselskab Grøn Fokus bygger den grundlæggende tanke på grøn idealisme. Med økologisk produktion, hvor der tages hensyn til naturen, dyrene, planterne og menneskene, så bliver verden grundlæggende et bedre sted at være og kvaliteten af fødevarerne bliver meget bedre.

Kvalitetet kan måles på mange måder.

Det kan være på smagen af nænsomt dyrkede grøntsager og korn. Det kan være på måden de originale sunde ernæringsstoffer i produkterne er bibeholdt og indgår i et menneskes daglige kost og velvære. Det kan være på måden, man anvender og tilbereder et velsmagende måltid. Og det kan være i bevidstheden om, at naturen, planterne, dyrene og menneskene har fået et lidt bedre og fremtidssikret liv – når fødevarerne er produceret ordentligt og ansvarligt.

Grøn Fokus har siden 1999 samarbejdet med de bedste producenter, leverandører, kokke, kantiner og restauranter, som de har kunnet finde. Og vi har sammen udviklet vores sortiment og udvalgt varer, som passer til tiden og til fremtiden, men som fortsat lever op til vores grundlæggende idéer og krav. For at kunne leve op til standarderne i de professionelle køkkener, har vi løbende udviklet og optimeret vores forretningskoncepter. Derved kan vi være den foretrukne samarbejdspartner indenfor levering af økologiske varer på alle parametre – over sortiment, levering, logistik, pris til det daglige effektive og fleksible arbejde.

 

Bæredygtigt bagværk og råvarer i sæson

Med mel- og brødblandinger fra Grøn Fokus bliver det endnu nemmere at lave lækre, smagfulde brød, der ovenikøbet både er lavet på økologisk og biodynamisk dyrket korn. Blandet med eksempelvis kerner, nødder og bælgfrugter fra Grøn Fokus, er du sikker på at få et brød, der også er sundt og mættende, og som kan se godt ud på din buffet som snack eller som kuvertbrød på din a la carte-menu.

De gode melblandinger er også ideelle at bruge i dine dessertserveringer og i kage. Kombineret med sæsonens allerbedste friske råvarer, kan du glæde dig til at servere smagfulde og inspirerende retter, dine gæster vil elske.

Herunder giver Rikke Gryberg, uddannet konditor og fagkonsulent hos Grøn Fokus, dig tre bud på, hvordan du kan bruge mel- og brødblandingerne fra Grøn Fokus sammen med sæsonens bedste danske æbler. Samtidig får du inspiration til, hvordan du kan få fuldt udbytte af opskrifterne og sikre, at smag og kvalitet bibeholdes.

Se alle opskrifter og inspiration herunder!

 

 

Opskrifter med Grøn Fokus og råvarer i sæson

Udforsk råvarer i webshoppen

Køb Grøn Fokus!    Køb frugt og grønt i sæson!