Oksehaleragout med svampe og pappardelle

Tilberedning


3 personer

Steg oksehaler af i en gryde til de er godt brunet af.

Tilføj koldt vand, kalvefond, sammen timian og peberkorn til gryden.

Lade det simre ved lav varme i mindst 6 timer. Tilføj ekstra vand, hvis oksehalerne ikke er dækket med vand.

Når de 6 timer er gået, plukkes kødet fra benet og det blandes med den tilbageværende væske (hvis der er for meget væske, skal du reducere det indtil der er en passende mængde).

Steg svampe på en pande i smør.

Kog pasta til den er al dente.

Når pastaen er færdig, mixes den sammen med ragouten og svampene.

Server retten i en dyb tallerken.

Ingredienser


1 glas REDUCED kalvefond

1 liter vand

500 g oksehaler

150 g Bøgehatte (eller andre svampe)

2 kviste timian

10 peberkorn

10 g smør

300 g pappardelle