Opskrift: Blondie med græskar
Tilberedning
Start med at lave din græskarmos.
Rens og bag græskarret til det er mørt, og kør det til en glat mos i en blender.
Smelt 200 g af den hvide chokolade.
Bland sukker, mel og vaniljesukker i en skål og pisk æggene i blandingen til den er lidt luftig.
Vend den smeltede chokolade sammen med græskarmos, og vend det hele i melblandingen.
Nødderne og de sidste 100 g hvid chokolade hakkes groft og vendes i blandingen.
Hæld dejen i en bradepande med bagepapir og bag kagen ved 180 grader i ca. 20 min.
Der må godt hænge lidt ved, når du prikker til kagen.
Lad kagen køle helt af inden du skærer den ud.
TIP!
Når du bager dit græskar til græskarmosen kan du sagtens beholde skrællen på, da det bliver mørt og kan blendes med.
Ingredienser
200 g græskarmos af grønt eller grå græskar (fx grøn hokkaido/delica eller crown prince)
300 g hvid chokolade
100 g sukker
125 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
3 æg
50 g saltede pistacienødder
1 tsk havsalt

Indholdet er udviklet i samarbejde med Gasa Nord Grønt
Opskrift og billede af Søren Staun Pedersen
Shop råvarerne direkte i webshoppen her!
- 219872Chokoladeknapper hvid 28%
- 162795Sukker
- 293266Pistacienødder