Opskrift: Blondie med græskar

Tilberedning


Start med at lave din græskarmos.

Rens og bag græskarret til det er mørt, og kør det til en glat mos i en blender.

Smelt 200 g af den hvide chokolade.

Bland sukker, mel og vaniljesukker i en skål og pisk æggene i blandingen til den er lidt luftig.

Vend den smeltede chokolade sammen med græskarmos, og vend det hele i melblandingen.

Nødderne og de sidste 100 g hvid chokolade hakkes groft og vendes i blandingen.

Hæld dejen i en bradepande med bagepapir og bag kagen ved 180 grader i ca. 20 min.

Der må godt hænge lidt ved, når du prikker til kagen.

Lad kagen køle helt af inden du skærer den ud.

 

TIP!

Når du bager dit græskar til græskarmosen kan du sagtens beholde skrællen på, da det bliver mørt og kan blendes med.

Ingredienser


200 g græskarmos af grønt eller grå græskar (fx grøn hokkaido/delica eller crown prince)

300 g hvid chokolade

100 g sukker

125 g hvedemel

1 tsk vaniljesukker

3 æg

50 g saltede pistacienødder

1 tsk havsalt

Opskrift: Blondie med græskar

Indholdet er udviklet i samarbejde med Gasa Nord Grønt

Opskrift og billede af Søren Staun Pedersen

Shop råvarerne direkte i webshoppen her!