Opskrift: Bowle med quinoa-grønkålsbøffer
Tilberedning
Tilbered quinoa/grønkålsbøffer, som anvist på emballagen.
Kog hvedekerner, som anvist på emballagen.
Læg zucchini, broccoli og porrer i en bradepande og vend med olie, salt og peber.
Sæt i ovnen på 200 grader, indtil det får lidt farve.
Bland fløde med eddike, citron, persille, honning og peber.
Vend grønkål og spinat i citronsaft. Anbring hvedekerner i en skål og vend grøntsager i.
Dryp lidt dressing over, drys med nødder og frø.
Læg til sidst quinoa grønkålsbøfferne over.
Ingredienser
- 750 g Quinoa/grønkålsbøffer FINDUS
- 600 g Hvedekerner
- 600 g Zucchini
- 500 g Broccolibuketter FINDUS
- 300 g Porrer
- 1 dl Rapsolie
- 200 g Spinat
- 200 g Grønkål
- 150 g Citronsaft
- 200 g Mandler
- 120 g Græskarkerner
- Salt & Sort peber
- 0,7 l Madlavningsfløde
- 45 g Eddike
- 0,4 dl Rapsolie
- 2 dl Persille
- 2 spsk Honning