Opskrift: Bowle med quinoa-grønkålsbøffer

Tilberedning


Tilbered quinoa/grønkålsbøffer, som anvist på emballagen.

Kog hvedekerner, som anvist på emballagen.

Læg zucchini, broccoli og porrer i en bradepande og vend med olie, salt og peber.

Sæt i ovnen på 200 grader, indtil det får lidt farve.

Bland fløde med eddike, citron, persille, honning og peber.

Vend grønkål og spinat i citronsaft. Anbring hvedekerner i en skål og vend grøntsager i.

Dryp lidt dressing over, drys med nødder og frø.

Læg til sidst quinoa grønkålsbøfferne over.

Ingredienser


  • 750 g Quinoa/grønkålsbøffer FINDUS
  • 600 g Hvedekerner
  • 600 g Zucchini
  • 500 g Broccolibuketter FINDUS
  • 300 g Porrer
  • 1 dl Rapsolie
  • 200 g Spinat
  • 200 g Grønkål
  • 150 g Citronsaft
  • 200 g Mandler
  • 120 g Græskarkerner
  • Salt & Sort peber
  • 0,7 l Madlavningsfløde
  • 45 g Eddike
  • 0,4 dl Rapsolie
  • 2 dl Persille
  • 2 spsk Honning

Find alle produkter til opskriften i webshoppen

Køb her!