Opskrift: Brændende kærlighed med ventréche bacon, salsiccia og glaseret rødbeder

Tilberedning


Kartoffelmos:

Kog bagekartofler møre i vand.

Hæld vandet fra kartofler og sigt dem gennem en fin sigte eller med en kartoffelstamper i en ren gryde.

Tilsæt smør og sødmælk under opvarmning.

Tilsæt revet ost lidt efter lidt, og smag til med hvidløg, salt og peber.

 

Tilbehør:

Skær bacon i små fine tern, og steg dem ved middelvarme til de stegte, men ikke helt tøre.

Tag baconen af panden, men uden at fjerne fedtet.

Fjern tarmen fra salsicciaen og del den i små stykker og steg det videre på panden.

Tag salsiccia stykkerne af panden, men gem fedtet der på.

Tilsæt smør, skalotteløg, purløg, citronskal, salt og peber til panden og vend det sammen med det stregte kød lige inden servering.

 

Ingredienser


Kartoffelmos:

  • 1,2 kg bagekartofler
  • 200 g smør i tern
  • 2 dl sødmælk
  • 300 g gruyere ost
  • Hvidløg
  • Salt og peber

 

Tilbehør:

  • 300 g ventréche bacon
  • 250 g salsiccia-pølse
  • 95 g skalotteløg
  • 75 g smør
  • Purløg
  • Citronskal
  • Salt og peber