Opskrift: Braiseret savoykål med nye ærter, dild og sennepssauce

Opskrift: Braiseret savoykål med nye ærter, dild og sennepssauce

Tilberedning


Halver savoykålen, og steg den mør på skærefladen på en pande.

Halvér det hele hvidløg på langs og steg de to halve stykker møre på skærefladen.

Når skærefladen er flot gylden på både kål og hvidløg, ligges det hele i en gryde, og de dækkes halvt af fond.

Tilsæt timian og lad det hele simre under låg i ca 15 min. 

Kålen tages op, og fonden reduceres og monteres med fløde. Smag til med grov dijon.

Bælg ærterne og pluk dilden.  

Halvér de 2 halve kålhoveder endnu en gang så der er 4 kålbåde. 

Saml retten med saucen i bunden, kålen oven på og garnér med de frisk bælgede ærter imellem bladene. Pynt med frisk dild. 

 

Server retten med godt surdejsbrød on the side.

Ingredienser


4 kuverter  

 

  • 1 Savoykål  
  • 10 g Timian  
  • 1 Helt hvidløg  
  • 2 dl Fløde 
  • 4 dl Kyllingefond  
  • Grov dijon  
  • 200 g Nye ærter  
  • 6 g Dild  

 

Tilbehør: 

Surdejsbrød