Brug en dejlig mørk eller hvis Brownie som bund til små appetitlige petit fours. De gør sig flot på en sommer buffet og er en overkommelig mundfuld til receptioner, dessertbord eller tilsvarende. De små kagebidder kan med fordel forberedes i god tid, så det kun er anretningen der skal ske før servering.
Opskrift: Brownie-pindemadder
Tilberedning
1-2 dage før
Optø brownie i køleskab, gerne natten over. Skær hvert stykke ud i 4 små stykker. Brug evt. en skarp kniv dyppet i varmt vand, hvis kagen klæber meget til kniven. Stil de små udskåret browniestykker på køl igen, indtil du skal bruge dem.
På selve dagen
Rens og skær frugt/bær efter behov. Stik ca. 2-3 stykker frugt på hvert spyd. Stil frugt spyddene på køl indtil du skal bruge dem.
Servering
Umiddelbart før serveringen anrettes de små kagerne på et fad med et styk frugt spyd i hver kage.
Velbekomme.
Ingredienser
Kage forslag:
- Brownie fra Signatur Konditoriet by Miss Bagel
- Hvid Brownie fra Signatur Konditoriet by Miss Bagel
Pynt
- Små grillspyd (eller klippet i halve)
- Friske jordbær
- Mini kiwi eller blåbær, hindbær, japanske kirsebær m.m.