Opskrift: Congee – Asiatisk risgrød med øko kylling

Opskrift: Congee – Asiatisk risgrød med øko kylling

Tilberedning


4 store portioner eller 5 små

 

Tag 1 rulle GRØD congee base og tilføj vand og kyllingfond.

Kog op og lad det simre i 10 min.

Tilsæt kylling og lad det koge med de sidste 10 minutter.  

Top med hakket koriander, fårorsløg, saltede peanuts og et mix af soya og sesamolie.

Ingredienser


1 rulle GRØD congee base (jasmin ris, kyllingfond, ingefær, hvidløg, sesam olie) 

8 dl vand 

15 ml kyllingfond 

3 dl økologisk kylling i tern 

 

Topping:

Hakket koriander

Hakket forårsløg

Saltede peanuts

Mix af soya og sesamolie

Shop Congee-basen direkte i webshoppen her!

GRØD Congee base