Opskrift: Cremet italiensk pastasalat
Tilberedning
Kog pastaen ifølge anvisning på pakken.
Bland Philadelphia Plant Based sammen med olien fra de soltørrede tomater, godt halvdelen af basilikum og friskkværnet sort peber.
Bland den cremede, grønne dressing med pastaen.
Del cocktailtomater.
Skær de soltørrede tomater i strimler.
Skær rødløg i tynde skiver.
Spred grøntsager over den cremede pasta.
Bland, og afslut med resten af basilikum, havsalt og sort peber.
Ingredienser
- 350 g pasta
- 2 x pakker Philadelphia Plant Based
- 3 x spsk olie fra de soltørrede tomater
- 1 x bundt frisk basilikum
- 250 g cocktailtomater
- 0.5 x rødløg
- 150 g soltørrede tomater (drænet vægt)
- 250 g sorte oliven (drænet vægt)
- 70 g rucola
- havsalt
- sort peber