Opskrift: Cremet vintersuppe med chorizo
Tilberedning
Skær alle grøntsagerne i små tern og sautér dem sammen med karry og olivenolie i en tykbundet gryde i et par minuIer.
Tilsæt bouillon og varm suppen op til kogepunktet. Skru ned for varmen og lad suppen simre under låg til kartofler og gulerødder er møre (ca. 20 min).
Blend suppen til den har en ensartet konsistens. Tilsæt kokosmælk og smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
Steg tynde skiver chorizo sprøde på en pande, og brug dem til topping på suppen evt. kombineret med et grønt drys.
Ingredienser
4 personer
- 1 hokkaidogræskar
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- 200 g kartofler
- 200 g gulerødder
- 2 tsk karry
- Olivenolie til stegning 1 l grøntsagsbouillon
- 1 dl kokosmælk
- 1 spsk citronsalt Salt og peber
- Chorizopølse til topping
