Opskrift: Dahl med hokkaido
Tilberedning
Græskarret klargøres, skæres i tern og vejes af til 600 g.
Porrerne snittes i skiver
Krydderierne ristes af i lidt olie i en stor gryde.
Derefter tilsættes græskar, porrer, linser og det hele steges lidt.
Grøntsagsbouillon tilsættes og det hele koges langsomt ind ved middelvarme i ca. en time.
Hvidløget presses og koges med de sidste 10 minutter.
Servér med frisk koriander og creme fraiche på toppen.
TIP!
Rens græskarkernerne og vend med olie og salt.
Efter en tur i ovnen bliver de dejligt sprøde og er gode som snacks eller sprød topping på din dahl.
Ingredienser
600 g hokkaido i tern
3 porrer
2 tsk stødt koriander
1 tsk gurkemeje
2 tsk røget paprika
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt nellike
1 tsk kardemomme
Olie
300 g røde linser
1,5 liter grøntsagsbouillon
2 fed hvidløg
Creme fraiche til topping
Frisk koriander

Indholdet er udviklet i samarbejde med Gasa Nord Grønt
Opskrift og billede af Søren Staun Pedersen
Shop råvarerne direkte i webshoppen her!
- 31320Grøntsagsbouillon pasta
- 266435Øko creme fraiche 38%