Opskrift: Dahl med hokkaido

Tilberedning


Græskarret klargøres, skæres i tern og vejes af til 600 g.

Porrerne snittes i skiver

Krydderierne ristes af i lidt olie i en stor gryde.

Derefter tilsættes græskar, porrer, linser og det hele steges lidt.

Grøntsagsbouillon tilsættes og det hele koges langsomt ind ved middelvarme i ca. en time.

Hvidløget presses og koges med de sidste 10 minutter.

Servér med frisk koriander og creme fraiche på toppen.

 

TIP!

Rens græskarkernerne og vend med olie og salt.

Efter en tur i ovnen bliver de dejligt sprøde og er gode som snacks eller sprød topping på din dahl.

Ingredienser


600 g hokkaido i tern

3 porrer

2 tsk stødt koriander

1 tsk gurkemeje

2 tsk røget paprika

1 tsk stødt ingefær

1 tsk stødt nellike

1 tsk kardemomme

Olie

300 g røde linser

1,5 liter grøntsagsbouillon

2 fed hvidløg

Creme fraiche til topping

Frisk koriander

Opskrift: Dahl med hokkaido

Indholdet er udviklet i samarbejde med Gasa Nord Grønt

Opskrift og billede af Søren Staun Pedersen

Shop råvarerne direkte i webshoppen her!