
Opskrift: Falafel med gulerod og broccoliris
Tilberedning
Broccoli- og gulerodsris:
Kog ris som anvist på emballagen.
Læg broccoli og gulerødder i en bradepande og optø i ovnen.
Bland derefter med de kogte ris.
Rør med citronsaft og den hakket bredbladet persille.
Grøntsager:
Skær tomat og agurk i stykker og læg i en skål.
Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i skålen.
Bland grøntsagerne med olie, eddike samt salt og peber.
Tilbered falaflerne som anvist på emballagen.
Servér falaflerne sammen med broccoli- og gulerodsris, gulerodshummus og grøntsager.
Ingredienser
850 g FINDUS falafel
500 g FINDUS Broccoli og gul gulerod
600 g ris
0,5 dl Citronsaft
6 g Bredbladet persille
800 g Agurk
700 g Tomat
500 g Rødløg
0,5 dl Oliven
750 ml Hvidvinseddike