
Opskrift: Falafelbowle med bønner og ristet peberfrugt
Tilberedning
Ristet pebersauce:
Del den røde peber i to og læg dem i en bradepande.
Sæt den i ovnen og grill til skindet bliver rigtigt mørkt.
Tag skindet af og læg peberen i en blender sammen med hvidløg, chili flakes og fløde. Blend til en jævn sauce.
Krydr med salt og peber.
Hæld saucen i en gryde og varm den op.
Bowle:
Læg den optøet bønnemix i en skål.
Bland med rapsolie, citronsaft, urter, hvidløg samt salt og peber.
Vend det hele og lad det trække.
Tilbered falafel som anvist på emballagen.
Servér falaflerne i en bowle sammen med den marineret bønnemix, syltet løg og kål, samt den ristede pebersauce.
Ingredienser
Bowle:
850 g FINDUS falafel
600 g FINDUS Bønnemix, marinerede bønner
1 dl Rapsolie
0,5 dl Citronsaft
6 g Frisk basilikum
6 g Persille
2-3 stk Hvidløgsfed
Ristet paprikasauce:
480 g Rød peber
10 g Hvidløg
1 tsk. Chili flakes
4 dl Madlavningsfløde
Salt & sort peber