Opskrift: Fiskefrikadeller med tatarsauce og sunde fritter

Opskrift: Fiskefrikadeller med tatarsauce og sunde fritter

Tilberedning


Fiskefrikadeller:

Rør fisken sej med salt 

Tilsæt løgpulver, hvidløgspulver, peber, citronskal og dild. 

Rør æg og mælk sammen og tilsæt farsen. 

Til sidst tilsættes mel. 

Steges gyldne på panden i halv olie og smør, til de er færdige. 

 

Tatarsauce:

Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. 

 

Servér fiskefrikadeller og tatarsauce med ovnbagte pommes fritter

Ingredienser


6 kuverter

 

Fiskefrikadeller:

700 g hvidfisk (torsk) 

4 æg  

100 g sødmælk 

150 g mel 

5 g løgpulver 

3 g hvidløgspulver 

3 g hvid peber 

100 g hakket dild 

Skal fra 3 citroner 

Salt 

 

Tatarsauce:

200 g creme fraiche 38% 

300 g kewpie mayonnaise 

85 g finthakket cornichoner 

65 g finthakket umodne ferskner 

65 g finthakket dild 

50 g finthakket kapers 

50 g finthakket kørvel 

40 g finthakket purløg 

Skal fra 1 citron 

Salt/peber