
Opskrift: Fiskefrikadeller med tatarsauce og sunde fritter
Tilberedning
Fiskefrikadeller:
Rør fisken sej med salt
Tilsæt løgpulver, hvidløgspulver, peber, citronskal og dild.
Rør æg og mælk sammen og tilsæt farsen.
Til sidst tilsættes mel.
Steges gyldne på panden i halv olie og smør, til de er færdige.
Tatarsauce:
Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Servér fiskefrikadeller og tatarsauce med ovnbagte pommes fritter
Ingredienser
6 kuverter
Fiskefrikadeller:
700 g hvidfisk (torsk)
4 æg
100 g sødmælk
150 g mel
5 g løgpulver
3 g hvidløgspulver
3 g hvid peber
100 g hakket dild
Skal fra 3 citroner
Salt
Tatarsauce:
200 g creme fraiche 38%
300 g kewpie mayonnaise
85 g finthakket cornichoner
65 g finthakket umodne ferskner
65 g finthakket dild
50 g finthakket kapers
50 g finthakket kørvel
40 g finthakket purløg
Skal fra 1 citron
Salt/peber