Opskrift: Græsk farsbrød med kartofler, tzatziki og tomatsalat

Opskrift: Græsk farsbrød med kartofler, tzatziki og tomatsalat

Tilberedning


Farsbrød:

Hakket kød røres sejt med salt. 

Tilsæt æg og rør til ensartet masse. 

Tilsæt de resterende ingredienser og blad sammen. 

Form til et farsbrød og rul det i bacon. 

Brun rullen af på en pande, og steg den færdigt i ovnen. 

 

Tzatziki: 

Saltet agurk og yoghurt drænes hver for sig i en sigte i ca. 1 time.

Vend agurk og yoghurt sammen, riv hvidløg i og smag til med salt og peber.

 

Servér retten med friteret kartofler, feta, kalamata oliven, tomatsalat og tzatziki.

Ingredienser


4 kuverter

 

Farsbrød:

450 g hakket okse og grisekød 

2 æg (100 g) 

½ løg (55 g) 

1½ hvidløg (7 g) 

130 g semi dried cherrytomat 

100 g kalamata oliven 

140 g feta 

20 g frisk oregano 

25 g frisk merian 

Bacon 

Salt/peber 

 

Tzatziki:

1 stk agurk (saltet)  

1 kg græsk yoghurt  

2 fed hvidløg 

Salt/peber