
Opskrift: Græsk farsbrød med kartofler, tzatziki og tomatsalat
Tilberedning
Farsbrød:
Hakket kød røres sejt med salt.
Tilsæt æg og rør til ensartet masse.
Tilsæt de resterende ingredienser og blad sammen.
Form til et farsbrød og rul det i bacon.
Brun rullen af på en pande, og steg den færdigt i ovnen.
Tzatziki:
Saltet agurk og yoghurt drænes hver for sig i en sigte i ca. 1 time.
Vend agurk og yoghurt sammen, riv hvidløg i og smag til med salt og peber.
Servér retten med friteret kartofler, feta, kalamata oliven, tomatsalat og tzatziki.
Ingredienser
4 kuverter
Farsbrød:
450 g hakket okse og grisekød
2 æg (100 g)
½ løg (55 g)
1½ hvidløg (7 g)
130 g semi dried cherrytomat
100 g kalamata oliven
140 g feta
20 g frisk oregano
25 g frisk merian
Bacon
Salt/peber
Tzatziki:
1 stk agurk (saltet)
1 kg græsk yoghurt
2 fed hvidløg
Salt/peber