Opskrift: Grillet courgettesuppe med sprøde crackers og tabouleh

Opskrift: Grillet courgettesuppe med sprøde crackers og tabouleh

Tilberedning


Courgetter skæres på langs og grilles, kartofler skrælles og løg pilles. Skær i grove tern.

Løg og hvidløg sauteres, courgetter og kartofler tilsættes.

Herefter tilsættes gurkemeje og spidskommen. Varm godt igennem.

Tilsæt grøntsagsbouillon og kokosmælk. Lad suppen simre til kartoflerne er møre.

Blendes med frisk spinat og smages til med TABASCO® Jalapeño sauce, havsaltflager og peber.

Afkølet grød og quinoa røres sammen med parmesan, æggehvide, salt og timian.

Smøres på bagepapir med spatel eller sprøjtes i tynde ”pinde” à la grissini.

Krydres med lidt ekstra havsaltflager og bages i ovn 8-10 min. ved 180°C.

Vend alle ingredienser til Tabouleh sammen med olivenolie.

Smag til med Maldon Salt og friskkværnet sort peber.

Servér suppen med quinoa crackers, Tabouleh og røgede mandler.

 

 

Tip:

Undgå madspild

Brug rester af grød og ost til at lave lækre sprøde crackers og grissini. Smagen kan du gøre både sød og salt ved hjælp af henholdsvis tørret frugt og krydderier.

Alle former for rester af korn, ris og pasta er velegnede som fyld i supper. Både som de er eller smagt til med f.eks. krydderurter og smagsolier.

Ingredienser


10 personer

 

Suppe:

2 courgetter

4 mellemstore kartofler

3 fed hvidløg

3 skalotteløg

1 håndfuld persillestilke

2 tsk. gurkemeje

1 tsk. spidskommen

800 ml Go-Tan kokosmælk

800 ml grøntsagsbouillon

150 g frisk spinat

TABASCO® Jalapeño Sauce

Maldon Salt havsaltflager

 

Quinoa crackers:

2 dl havregrød, afkølet

1 dl Tørsleffs øko. quinoa mix, kogt

1 dl fintrevet parmesan

1 æggehvide

Friskhakket timian

Maldon Salt havsaltflager

 

Tabouleh:

3 dl Tørsleffs øko. perlebyg, kogt

Friskrevet citronskal

Friskhakket persille

0,5 dl Monini Ekstra Jomfru olivenolie

Tørsleffs røgede mandler, grofthakket

 

Shop alle produkterne i webshoppen her!

Webshop