Grillet sandwichs er altid et hit. Det samler smagen og brødet bliver dejligt sprødt af en tur i en klemgrill.
Opskrift: Grovstykke med pastrami og bløde løg
Tilberedning
Steg løgene i olie og tilføj salt, peber, sukker, HP-sauce og evt. soya. De skal være søde, bløde og karamelliseret.
Lad dem køle af.
Hvis du ikke har tid til selv at stege løg kan du evt. erstatte de bløde løg med en færdiglavet løgrelish.
Skær brødet helt igennem. Det er allerede forskåret.
Smør top og bund med Philadelphia.
Fordel pastramien på bunden og smør et lag Chili Bearnaise på kødet.
Tilføj de bløde løg samt 2-3 cornichoner, der er flækket på langs.
Saml sandwichen og varm den i en klemgrill ca. 3-4 min.
Skær evt. sandwichen igennem diagonalt før servering.
Velbekomme.
Ingredienser
1 servering
Philadelphia
Pastrami
Chili bearnaise
Løg i skiver
Cornichoner
Grovstykke fra Miss Bagel