Opskrift: Julehamburgerryg med kålsalat
Tilberedning
Tilbered hamburgerryg efter anvisningen på emballagen.
Blanchér grønkålen i saltet vand i 3-4 minutter. Afkøl den i koldt vand og slyng den tør. Riv bladene i mindre stykker.
Snit rødkålen så fint som du kan. Brug evt. et mandolinjern.
Fjern kernerne fra garantæblet og sæt dem till side.
Snit saltmandlerne groft.
Dressing
Pisk eddike, olie og honning sammen og smag till med salt og peber.
Anret salaten på et fad: Bland de to slags kål og hæld dressingen over. Garnér med granatæblekerner og de hakkede saltmandler.
Servér sammen med hamburgerryg, som kan servéres varm, lun eller kold.
Ingredienser
4 personer
- 1 hamburgerryg fra Delika
- 400 g frisk grønkål (hele blade eller stykker på 4-5 cm)
- 400 g rødkål
- 1 granatæble
- En håndfuld saltede mander
Dressing
- 1 dl hvid balsamico
- 1 dl koldpresset raps- eller olivenolie
- 2 tsk. honning
- Salt og peber
