Opskrift: Kaninschnitzel med nye ærter og timiansauce

Opskrift: Kaninschnitzel med nye ærter og timiansauce

Tilberedning


Panér kaninslag i hvedemel og pankorasp, og steg dem meget kort på panden i smør.  

Det er et utroligt tyndt stykke kød, så de skal nærmest kun lige kysse panden. 

 

Anretning: 

Kartofler og ærter placeres i den ene side af tallerkenen, grøn olie kommes på. 

Sennepssaucen kommes på den modsatte side. Schnitzlen skæres i skiver og lægges oven på saucen. 

Pynt med timianblomsterne.

Ingredienser


2 kuverter  

 

  • 2 stk slag fra hel kanin  
  • Hvedemel  
  • 1 Æg  
  • Pankorasp  

 

Tilbehør: 

  • Sennepssauce
  • Nye kartofler 
  • Nye ærter  
  • Timianblomster 
  • Grøn olie