Opskrift: Krydderkam og sesam-kartoffelsalat

Opskrift: Krydderkam og sesam-kartoffelsalat

Tilberedning


Sesamdressing:

Rør sesamfrø, sesamolie, sojasauce og hvidvinseddike sammen i en skål.

Tilsæt honning og rør, til det er opløst.

Pres hvidløget i sesamdressingen, og smag den til med peber.

 

Kartoffelsalat:

Rengør kartofler og kog indtil de er netop møre, der må godt være lidt bid.

Blancher broccoli kort, og skær kartofler i mundrette stykker.

Skær krydderkam i tynde skiver.

Bland de afkølede kartofler og broccoli buketter med dressing og top med sort sesam

Servér krydderkam med sesam-kartoffelsalat.

Ingredienser


4 personer

 

800 g krydderkam

1 kg kartofler

500 g broccoli buketter

1 dl sesamdressing (se evt. opskrift nedenfor)

1 spsk sort sesam

 

 

Sesamdressing – hvis du ønsker den hjemmelavet

1 spsk sesamfrø

1 spsk sesamolie

1,5 spsk sojasauce

0,5 spsk hvidvinseddike

0,5 spsk honning

0,5 fed hvidløg

Friskkværnet peber

Shop alle produkterne i webshoppen her!

Webshop