
Opskrift: Krydderkam og sesam-kartoffelsalat
Tilberedning
Sesamdressing:
Rør sesamfrø, sesamolie, sojasauce og hvidvinseddike sammen i en skål.
Tilsæt honning og rør, til det er opløst.
Pres hvidløget i sesamdressingen, og smag den til med peber.
Kartoffelsalat:
Rengør kartofler og kog indtil de er netop møre, der må godt være lidt bid.
Blancher broccoli kort, og skær kartofler i mundrette stykker.
Skær krydderkam i tynde skiver.
Bland de afkølede kartofler og broccoli buketter med dressing og top med sort sesam
Servér krydderkam med sesam-kartoffelsalat.
Ingredienser
4 personer
800 g krydderkam
1 kg kartofler
500 g broccoli buketter
1 dl sesamdressing (se evt. opskrift nedenfor)
1 spsk sort sesam
Sesamdressing – hvis du ønsker den hjemmelavet
1 spsk sesamfrø
1 spsk sesamolie
1,5 spsk sojasauce
0,5 spsk hvidvinseddike
0,5 spsk honning
0,5 fed hvidløg
Friskkværnet peber